Hoppet om en rund mage släcktes....Ett samtal till Shalgrenska och mitt liv med barn kändes lång långt bort! Mer eller mindre helt borta! 
En kötid på 4 år och jag hinner bli 40 år den åldern man då inte längre kan bli mamma kommer...eller?! 
Förstår absolut att det måste ha ett stopp någonstans!! Men varför låter de mig genomgå undersökningar när jag ändå ska hinna fylla 40 år?! Varför har de inte gett mig rådet tidigare att söka mig till Malmö när jag har pratat med dem! Varför har de sagt att jag och läkaren kommer överens om tid så att jag hinner sluta med mina tabletter?! 
Mina tankar snurrade mycket igår, känslan av vilken idiot man är som inte har fattat!! För det är väl något jag ska förstå att när jag blir 40 år åker jag ur kön!!! Nej jag har inte fattat det!! Jag har trott att när allt är igång så får jag hjälp! Ja för jag fattar inte varför man annars skall genomgå undersökningar som skall göras! 
Men jag fick tips om att ringa Malmö och japp det gjorde jag. Så åter igen känns det som att hoppet har kommit tillbaka till mig! 
Inga lovord att de ska hinna till den dag jag fyller 40 men hoppet finns!! Så in med en egenremiss och jackt på att få massa blodprover gjorda! Så japp läpparna går mer uppåt idag än igår! 
Klart är det nervöst att vänta på ett ja eller nej! Åter tillbaka där jag en gång började. Men hoppet är tillbaka igen och jag kan börja fantisera om ett namn 😍

Ja det är då ingen som har sagt att det är lätt och bli gravid så klart måste jag också få lite motgångar innan den stora lyckan slå till ❤❤ 
Kommentera inlägget här: