Någon dag har jag glömt dig!!


När livet börjar vända och man känner att ja nu kan jag släppa de senaste tre åren bakom mig!! Jag är tillbaka nu! Jag är på efterfest till fyra på natten dagen efter är ångesten som bort blåst har bara den där vanliga bakfyllan. Jag kämpar med för att få bli mamma och ja en ensamstående sådan 😀. Att jobba 100% är inga problem och kraften som finns kvar när jag kommer hem gör mig lycklig! 
Spelat fotboll för första gången på ca 10 år!! Och japp det känns i bena 😂😂😂. 
Men att sedan få hem brevet att man vill ha ett intyg från onkologen att det är ok att jag skaffar barn, ja då gör sig Cancern åter igen påmind!! När man har så torra slemhinnor att man har problem med sin (håll för ögonen mina känsliga vänner!) Vagina!! Ja då gör sig Cancern åter påmind. Att man helt plösligt får en kraftig blödnig fast man inte har någon mens, ja även då gör sig Cancern påmind!!
Det är ofta jag funderar på hur länge cancern ska göra sig påmind när kommer denna dag då inte cancern kommer upp på tapeten när jag ska försöka gå vidare i livet. 
Jag har ju faktiskt frisk nu! Livet börjar ju gå åt rätt håll! Nu kan jag ju till och med låta någon komma nära min kropp ( bysten om jag ska vara mer exakt). Men nej sex kan jag ju inte ha, eller kanske med 6 månaders intervaller 😂🤦‍♀️. För ja min lilla vagina den går i strejk! Å ska vi vara helt ärliga så hade jag inte varit i denna situation om det inte vore för min cancer. Att få ett godkännande av en läkare att man är redo att skaffa barn för att man har haft cancer, den Gör att man suckar lite lätt. Och så länge bröstet inte är opererat så kommer nog tanken på vad jag genomgått finnas där. 
Så nu får fantasin om att livet utan cancern lägga sig vilande, att acceptera att cancern bär med sig en massa biverkningar är mitt stora mål just nu!! Fantasin om att glömma å gå vidare kommer nog kanske aldrig att komma! Men ju äldre jag blir desto mer kan jag nog faktiskt hoppas på att de  gör sig påmind 😍😍

Hoppet om en rund mage släcktes....Ett samtal till Shalgrenska och mitt liv med barn kändes lång långt bort! Mer eller mindre helt borta! 
En kötid på 4 år och jag hinner bli 40 år den åldern man då inte längre kan bli mamma kommer...eller?! 
Förstår absolut att det måste ha ett stopp någonstans!! Men varför låter de mig genomgå undersökningar när jag ändå ska hinna fylla 40 år?! Varför har de inte gett mig rådet tidigare att söka mig till Malmö när jag har pratat med dem! Varför har de sagt att jag och läkaren kommer överens om tid så att jag hinner sluta med mina tabletter?! 
Mina tankar snurrade mycket igår, känslan av vilken idiot man är som inte har fattat!! För det är väl något jag ska förstå att när jag blir 40 år åker jag ur kön!!! Nej jag har inte fattat det!! Jag har trott att när allt är igång så får jag hjälp! Ja för jag fattar inte varför man annars skall genomgå undersökningar som skall göras! 
Men jag fick tips om att ringa Malmö och japp det gjorde jag. Så åter igen känns det som att hoppet har kommit tillbaka till mig! 
Inga lovord att de ska hinna till den dag jag fyller 40 men hoppet finns!! Så in med en egenremiss och jackt på att få massa blodprover gjorda! Så japp läpparna går mer uppåt idag än igår! 
Klart är det nervöst att vänta på ett ja eller nej! Åter tillbaka där jag en gång började. Men hoppet är tillbaka igen och jag kan börja fantisera om ett namn 😍

Ja det är då ingen som har sagt att det är lätt och bli gravid så klart måste jag också få lite motgångar innan den stora lyckan slå till ❤❤