1 av många moment!Hej alla glada! 

Ligger här i min säng med huvudvärk och försöker slappna av! Varje gång jag får e  sådan här huvudvärk kommer blir jag så nervös att en yrselattack är på G. Men det hjälper inte att oroa sig utan bara försöka slappna av.
Men det var inte detta jag skulle skriva om idag 😂😂🙈.

Som ni många säkert vet så står jag i kö för att få skaffa barn som ensamstående. Eftersom jag inte har lyckas bli tillsammans med mannen till mina framtida barn så får jag ju försöka på ett annat sätt. 
Jag satt upp mig i kön för ca 1 år sedan, och idag var det äntligen dags för det första momentet och det var att spola äggledarna! Och aj vad det gjorde ont ett tag, men då ska ni veta att de fick göra lite mer på mig än vanligt så lyssna inte på mig när det kommer till smärtan 😂😂. 
Iallafall så var båda äggledarna godkända och fatta hur glad jag blev!! Känslan över att man stod ut med att ligga där och pinas lite den var fantastisk. När det inte riktigt funkar som det ska direkt ja då hinner man bli lite orolig. Men efter lite pina å två läkare senare så blev båda godkända!!! Dock så verkade jag inte ha så många ägg kvar efter mina cellgifter och ja åldern gör sitt också. Men tyvärr vet vi ju att äggen kommer till skada under cellgifterna. Men inte hänga läpp för det, jag har ju ägg i frysen 😀😀. Och när jag sa detta till läkaren så kändes det som att han inte såg några problem! 
Jag hade med mig min fantastiska vän Linda-marie, vilket stöd utan henne hade oron nog blivit mer, tack fantastiska du att du följde med mig och fanns vid min sida! 

Ja vad händer nu då??! Ingen anning måste jag säga men jag väntar iallafall på att få komma ner till sahlgrensk och få träffa kurator och Läkare sen så kommer jag nog ha lite mer koll på läget. 

Massa kärlek till er ❤


Kommentera inlägget här: