Mot nya äventyr


Men hallå där!! Tittat vem som har hittat tillbaka efter en frånvaro på ca två månader 😀. 
Idag gjorde jag mitt sista pass på boendet i Brålanda. Även fast det har varit mycket slit och strider så kommer jag sakna detta ställe. Ja mest kommer jag ju sakna mina fantastiska kollegor och boende, de har lärt mig så mycket och att sedan få den bekräftelse på att jag är en bra kollega och undersköterska känns varmt i hjärtat! Många tårar var nära på att komma idag, men ni vet när jag väl börjar grina så känns det  som att jag aldrig kan sluta 🤣🤣🙈.
Så tårarna fick hållas tillbaka och istället blir det en funderare på vad jag har varit med och bidragit till. Då går tankarna mest till det senaste året, ja för inte tror jag Solhaga har kvar "saker" jag har varit inblandad i 😜. 
När jag går runt på sörbygården så inser jag att lite nytta har jag ju gjort, som varit delaktig till ett riktigt personalrum, postfack till ett par avdelningar, tavlorna!! De bästa av allt njuter varje gång jag går in på AVD 10 eller 18, det är så vackert att se och ja ni kommer ha mycket fördelar med tavlan 😁. 
Sen har vi vagnarna Ja, de har inte riktigt kommit igång, men kommunen skulle bara vara dumma till att säga nej till något som minskar onödig spring och med det sparar tid. Varje minut räknas 🤣🤣😜. 
Så mina fd kollegor nu håller jag tummarna hårt för eran skull. 

Men det bästa av allt är vänner, så många nya och fantastiska vänner jag har fått på de här åren. Att lämna er gör så ont! Jag önskar jag kunde gjort mer för er, men det känns skönt att höra att min personlighet och leende kunde räcka ibland för att få er att må bättre ❤❤❤. 
Sen så klart hade jag dem som inte tålde mig, men tror oftast på att jag har en syn på hur man kan få en bra arbetsplats, vi hade absolut inte har samma syn 😂😂. Men sådant är livet ja och såklart klara ju inta alla av min personlighet och styrka. Alla kan vi inte älska varandra det räcker med respekt ❤

Vill tacka mina underbara vänner, ovänner, kollegor och boende på Brålanda säbo för denna tiden, fantastiska sjuksköterskor som är guld värda. Undersköterskor som sliter varje dag för de boende och jag hoppas verkligen att Vännersborgs kommun ger er mer humana scheman och det är snart ❤❤
Nu väntar nya utmaningar som koordinator på hjälpmedelscentralen 🙌🙌

Massa kärlek ❤❤❤