KARMA IS A BITCH

\n\nVad är det för killar jag fallit för egentligen?! Varför har jag slösat mina känslor på dessa "idioter"\nEller vänta nu! Det är väl lite mitt eget fel också, eller?! 
 Jag har genom mitt 39 åriga liv fallit för fel killar och samtidigt slösat bort bra chanser som jag fått. Varför kan man ju undra, ja det är väl det där som att man är rädd för att bli sårad, rädd för att bli kär, man tror man inte är värd bättre, ja det finns väl lika många anledningar som det finns människor på denna jord. 
 Tänk att man fortfarande går runt och hoppas på en kille fast han kan aldrig prata med dig ute bland folk, jo han fortsätter då jag vara intresserad av, eller han som säger att han jobbar för mycket, öh varning klocka på den!! En kille som bestämt att jag inte vill ha en kille som jobbar förmycket!! Hallå det är väl drömmen att inte vara på varandra hela tiden, eller att vara tillsammans med någon som älskar sitt arbete och gillar att arbeta, Drömmen på den! 
 Men istället för att finna en man som inte bestämmer över vad jag tycker så fortsätter jag att hoppas på den där mannen som tydligen tar ca tre dagar på sig att svara på ett sms, ja jag fattar du är inte intresserad!! Hahaha varför la jag inte bara ner honom där!\nEller mannen som du är tillsammans med slutar svara i telefonen, fast det är han efter ca en vecka säger att han älskar mig! Öh har jag sagt någon gång att jag har svår för att lita på folk?! Och ändå så träffar jag dessa "män" Dock kunde jag inte säga det tillbaka, var ju liksom inte där riktigt än. 
 Eller så har vi såklart klassikern den äldre killen som lovar guld om gröna skogar, men det finns ju alltid ett men han bor ju där och jag bor här. Så det funkar ju inte just nu. Men hoppa i säng med mig ville han då göra. Där tror jag i alla fall jag kan skylla på att jag var ung och dum 😊. Sen lite kred. till den mannen, han har bett om ursäkt för sitt beteende mot mig och det är ju bara att ta emot. Älskar när folk kan be om ursäkt för sina brister. För själv är jag ju hemskt dålig på det!
Men varför har jag fortsatt att dras till dessa "män" vad är det som gör/gjorde att jag inte faller för han den där som jag var på date med och vi skratta nog konstant igenom middagen, eller han som engagera sig i mig och hörde av sig, men som jag dumpa typ helt plötsligt mitt på dansgolvet! 
 Åh ni trodde väl ändå inte att jag var en ängel, nä jag är en utav de största svinen! 
Tänk de män jag har flörtat med för att sedan undvika dem när jag ser dem. 
Eller de strulen som jag säger till att de är ett misstag ok han satt en kniv i bröstet på mig och vred om tio gånger så där ligger vi kanske lika. Eller tänk när jag flörtat med män för att hoppas såra andra män. Eller de gånger jag har sagt att det funkar inte just nu jag måste göra det och det i mitt liv. 
 Ja ser ni mönstren?\n De gånger jag blir intresserad är då de flyr ifrån mig och de gånger de är intresserad flyr jag från dem. 
Min trygghet är en konstig trygghet. 
 Vi kan väl även säga Karma is a Bitch
 Det som är så skönt är att jag äntligen har fått upp ögonen för mitt mönster och med det hopp om att kunna förändra och efter många terapitimmar och lite cancer så har min självkänsla blivit så mycket starkare! Så vem vet nu kanske jag har/kan träffa rätt! 
 Som ni kanske förstår älskar jag att analysera i våra beteende <3 Vill skriva så mycket mer jag upptäck om mig själv efter cancern, men det får vi ta i andra inlägg. 
 Massa kärlek till er!!

Kommentera inlägget här: