En härlig dag i Grebbestad

Men Tjena hallå! 
Här sitter jag på närakuten i Bäckefors men denna gång är jag bara sällskap!

Men min plan att ta det lugnt och njuta av värmen för att ta en promenad med Carina blev ju dock lite ändrad. Men men sånt är livet och flexibel får man ju vara då!! 
Men igår var jag i Grebbestad och kollade in Crossfit så från morgon till kväll satt jag i solen och såg en massa vältränade människor som slet som ett envist djur. Ja grymma måste jag säga att det var. 
Själv fick jag mest ont i kroppen av att se dem slita 😂😂🙈. 
Sen ska jag ju även erkänna att jag saknar känslan av ett riktigt ordentligt pass där mina leder inte spökar. Så när herrsälskapet fråga mig om crossfit var något jag kunde tänka mig att börja med, så blev det inte ett direkt Nej men en massa frågor dök upp och en säkerhet på att slippa tävla gjorde saken lite mer intressant! Tänk er mig på en tävling, jag börjar ju typ bara grina och blir grymt bitter när det går dåligt för Sverige i fotboll. Hahaha jag hade gått runt på crossfit tävlingar och grinar som en trotsig tonåring som inte får sin vilja igenom.
Men tränigen kan man ju alltid testa på! 
Så nu ska jag bara hitta någon jag kan övertala att följa med mig, kommer ju känna mig väldigt ensam bland alla tränade varelser 😆😉.
Men en trevlig vistelse i Grebbestad blev det iallafall ❤❤


Kommentera inlägget här: