Ny love life ❤

Hej alla vackra!! 

Här sitter jag med en mätt mage och slappar lite i soffan innan det är dags att åka till jobbet. Japp min jobb helg är på ingång och om jag är sugen?! Det är väl lite delat 😄😄. Men det är även väldigt skönt att jobba helg lite lugnare på något sett, kan kanske ha med att göra att duschar och städ är klara. Sen är det även lite små uppgifter som görs på vardagar som man inte kan göra på helger. Så om allt går enligt teori och inte verklighet så har man tid för det där lilla extra. 

Jaja det var ju inte det som var min tanke med inlägget idag utan jag tänkte på att ni kanske är lite nyfikna på mitt kärleksliv. Hahaha!! 
Jag är ledsen att meddela jag är lika mycket singel som innan hahaha om inte mer singel till å med 😂😂. 
Dejten som kanske skulle bli av blev såklart inte av. Han försvann bland alla meddelande 😉😉. 
Detta med att vara inne på en datingsida är ju nästan ett heltidsjobb. Att vara på hugget att vilja skriva hela tiden är ju jobbit och prata med typ tre till fem killar samtidigt är ju stressande 😄😄. Att komma ihåg vem som skrev vad och detta med att ställa samman fråga till alla, man bli som en robot, vad jobbar du med? Vart bor du? Vad gör du när du inte jobbar? Ja det borde finnas klara meningar som man kan skicka så man slipper trötta ut sina tummar på alla samma svar 😂😂. 
Nä då jag är bara så grymt dålig på att vara på dejting sidor och nu verkar de som jag måste betala också för att se vilka som gillar mig! Japp jag är för snål för att finna kärleken 😆😆🙈. 
Men tro inte nu att jag har gett upp än, jag bara hoppas lite mer på att han en dag ska komma å knacka på min dörr 😉. 

Nä nu dags att göra sig redo och åka, så nu lägger jag kärleken på hyllan över helgen och njuter av min jobb helg istället 
😘😘

Kommentera inlägget här: