När är det ok att ragga?!

Då vart det dags att ge Stockholm ett litet besök! Till å med Västerås ska få sig ett besök av mig. Ja njuta är min plan för helgen och bara hänga på det som händer.

Vem vet kanske till å med ta å byta nr med någon fin herre!

Ja vi får se hur denna helg slutar 🤣🙈🙈.



Men när är det ok att flörta å inte flörta?

Igår var jag på Uddevallasjukhus, dock var detta för jobbets räkning så ja var bara ledsagare. Iallafall så kliver det in en mycket vacker läkare, ja jag vill nog kalla honom vacker! Svårt att veta ålder, men det är ju ändå bara en siffra så varför tänka på den!

Men tanken slog mig när skulle det vara läge för mig att lägga in en stöt! För mig kändes det inte läge någonstans!

Hade vi frågat hen som jag var ledsagare åt så hade hen sagt kör på bara! 😂😂.

Samma när jag var på akuten, även här för jobbets vägnar då dök det upp en snygging till sjuksköterska! Ok han å jag spelar nog inte på samma nivå men man ska aldrig säga aldrig!

Eller så har vi denna gång när jag fick åka ambulans för ett par månader sedan, japp även detta för jobbet. då hade jag ju tid och möjlighet att fråga om nr närmast vi satt där framme och snacka! Till å med min kollega säger till mig att be om numret 😂😂😂 men tyvärr jag tveka om detta verkligen är rätt tillfälle, tänker blåljus på och jag sitter där framme och raggar på ambulansföraren 🙈😂 känns inte riktigt rätt.

Det blir till att börja jobba i nu-sjukvården 😂😂



När tycker ni det är rätt läge att flörta? Har ni egna roliga historier att berätta?

Ge min gärna insperation ❤



❤❤❤❤

Kommentera inlägget här: