Min Helg i ord!

Söndag kväll och jag har sitter bänkad på tåget! Ett par tåg byten innan jag kan kliva av i Uddevalla å lägga mig i min varma Goa säng!
Hur min helg har varit? Tackar som frågar! Den här varit lika fantastisk som vanligt när man är på andra sidan Sverige och hälsar på.

På torsdag var jag framme i Stockholm så asiatiskmat och några cider senare har jag så ont i hals och öra att jag knappt klarar av att svälja mitt eget saliv. Men hopp i säng och till slut somnar jag! Fredag morgon vaknar jag har fortfarande ont, dock inte lika ont som kvällen innan. Ett samtal till 1177 för lite tips sluta med ett besök på Närakuten.

Ja vad var då diagnosen öroninflammation och inflammation i halsen om jag förstod det rätt. Så penselin fick jag med mig hem och helgen med alkohol fick sitt slut. Men ni som känner mig vet att jag kan ha lika roligt ändå!

Men som ni kanske förstår så blev det inte så mycket hånglande för min del denna gång. Men här ska det inte spillas några tårar för det med mig hem har jag inte bara en inflammation utan jag har även ett telefonnummer! 😉
Lördag drog vi till Västerås på en inflyttningsfest dock kände inte jag denna fantastiska värdinna, men lika välkommen som alla andra kände jag mig! Ja det blev en lyckad lördag där man träffa fantastiskt härliga människor. Klart det fanns en intressant man på lördagen också, men var lite svårt att veta om denna herre var singel eller ej! Men vad gör det när jag fick mig några nya vänner iallfall! Middagen lagades av kockarna Morre och Nico och Det bjöd på tre rätters. Dock var det fisk som huvudrätt och ja denna maträtt är ju inte direkt min sak men lite fick jag i mig iallafall 😄.

En tur till stan med full bil där vi besökte två utav Västerås krogar. Kl slår tre och äntligen var jag i sängen!Söndag kom och ett besök hos Eva fick det bli innan härliga Hanna och Lovisa var så gulliga och bjöd mig på Lunch! ❤

Så som sagt innan nu sitter jag här på tåget och lägntar hem till Svea å Min säng!!

Nä ska väl ta å skicka iväg ett sms här innan jag ångrar mig 😆😆

❤❤

Kommentera inlägget här: