Kvinna med ett bröst söker Man!

Sådär ja nu har jag gett mig ut i dejting världen igen 😂😂😂.

Badoo har fått sig ett besök och min söndagskväll har gått ut på att chatta med lite män. Till och med en dejt är nästan inbokad! Sedär ja, fast när han sedan skicka ett hjärta började jag ångra mig 🤣🤣🤣. "Hur du blir dumpad av Susanne på 5 min skicka ett hjärta" 😅😅😅. Nä då ska allt ge mannen en chans, tror jag 🤔 Haha ja vi får se, fortsättning följer!

Men det är inte bara att springa ut i denna världen heller tyvärr. När komentarer om att jag passar bättre i långt hår vill jag bara skriva "du skulle passa bättre i ett snyggare ansikte" 🙈😀. Men jag får påminna mig själv om att vi lever i en ytlig värld och att denna mannen troligen inte är mannen i mitt liv. För tänk bara svaret på frågan om ett eller två bröst är snyggast!! Hmm ja inte mannen i mitt liv det inte!

Jag kanske låter grymt ytlig just nu om ja på den frågan får det vara så!

För just nu är jag inte stark nog att få dessa komentarer, jag är inte stark nog att lita på att någon vill ta på mig! Och ja jag vet att de finns de som har det värre än Jag!

Men nu vill jag få denna biten överstökat, för bara jag kommer över tröskeln så tror jag nog att jag kommer skratta åt mig själv sen. Men det är med tryggheten som jag måste ta steget!


 (Ni fattar va att jag snackar sex nu väl 😂😂😂)

Så nu hoppas jag att min lust att dejta håller i sig ett tag till!😘😘

Anonym:

Mmm, visst, d finns dem som har det värre, men din känsla är din känsla! Vänd på det, får du inte vara lycklig för att det finns dem som har det bättre?

Svar: Åh min känsla är att de i krig har det värre än jag :), men skriva av sig får man alltid göra :)
Susanne

Bosse:

Tuffing, bra att du håller dom kort

Kommentera inlägget här: