Min Helg i ord!

Söndag kväll och jag har sitter bänkad på tåget! Ett par tåg byten innan jag kan kliva av i Uddevalla å lägga mig i min varma Goa säng!
Hur min helg har varit? Tackar som frågar! Den här varit lika fantastisk som vanligt när man är på andra sidan Sverige och hälsar på.

På torsdag var jag framme i Stockholm så asiatiskmat och några cider senare har jag så ont i hals och öra att jag knappt klarar av att svälja mitt eget saliv. Men hopp i säng och till slut somnar jag! Fredag morgon vaknar jag har fortfarande ont, dock inte lika ont som kvällen innan. Ett samtal till 1177 för lite tips sluta med ett besök på Närakuten.

Ja vad var då diagnosen öroninflammation och inflammation i halsen om jag förstod det rätt. Så penselin fick jag med mig hem och helgen med alkohol fick sitt slut. Men ni som känner mig vet att jag kan ha lika roligt ändå!

Men som ni kanske förstår så blev det inte så mycket hånglande för min del denna gång. Men här ska det inte spillas några tårar för det med mig hem har jag inte bara en inflammation utan jag har även ett telefonnummer! 😉
Lördag drog vi till Västerås på en inflyttningsfest dock kände inte jag denna fantastiska värdinna, men lika välkommen som alla andra kände jag mig! Ja det blev en lyckad lördag där man träffa fantastiskt härliga människor. Klart det fanns en intressant man på lördagen också, men var lite svårt att veta om denna herre var singel eller ej! Men vad gör det när jag fick mig några nya vänner iallfall! Middagen lagades av kockarna Morre och Nico och Det bjöd på tre rätters. Dock var det fisk som huvudrätt och ja denna maträtt är ju inte direkt min sak men lite fick jag i mig iallafall 😄.

En tur till stan med full bil där vi besökte två utav Västerås krogar. Kl slår tre och äntligen var jag i sängen!Söndag kom och ett besök hos Eva fick det bli innan härliga Hanna och Lovisa var så gulliga och bjöd mig på Lunch! ❤

Så som sagt innan nu sitter jag här på tåget och lägntar hem till Svea å Min säng!!

Nä ska väl ta å skicka iväg ett sms här innan jag ångrar mig 😆😆

❤❤

När är det ok att ragga?!

Då vart det dags att ge Stockholm ett litet besök! Till å med Västerås ska få sig ett besök av mig. Ja njuta är min plan för helgen och bara hänga på det som händer.

Vem vet kanske till å med ta å byta nr med någon fin herre!

Ja vi får se hur denna helg slutar 🤣🙈🙈.Men när är det ok att flörta å inte flörta?

Igår var jag på Uddevallasjukhus, dock var detta för jobbets räkning så ja var bara ledsagare. Iallafall så kliver det in en mycket vacker läkare, ja jag vill nog kalla honom vacker! Svårt att veta ålder, men det är ju ändå bara en siffra så varför tänka på den!

Men tanken slog mig när skulle det vara läge för mig att lägga in en stöt! För mig kändes det inte läge någonstans!

Hade vi frågat hen som jag var ledsagare åt så hade hen sagt kör på bara! 😂😂.

Samma när jag var på akuten, även här för jobbets vägnar då dök det upp en snygging till sjuksköterska! Ok han å jag spelar nog inte på samma nivå men man ska aldrig säga aldrig!

Eller så har vi denna gång när jag fick åka ambulans för ett par månader sedan, japp även detta för jobbet. då hade jag ju tid och möjlighet att fråga om nr närmast vi satt där framme och snacka! Till å med min kollega säger till mig att be om numret 😂😂😂 men tyvärr jag tveka om detta verkligen är rätt tillfälle, tänker blåljus på och jag sitter där framme och raggar på ambulansföraren 🙈😂 känns inte riktigt rätt.

Det blir till att börja jobba i nu-sjukvården 😂😂När tycker ni det är rätt läge att flörta? Har ni egna roliga historier att berätta?

Ge min gärna insperation ❤❤❤❤❤

Ny love life ❤

Hej alla vackra!! 

Här sitter jag med en mätt mage och slappar lite i soffan innan det är dags att åka till jobbet. Japp min jobb helg är på ingång och om jag är sugen?! Det är väl lite delat 😄😄. Men det är även väldigt skönt att jobba helg lite lugnare på något sett, kan kanske ha med att göra att duschar och städ är klara. Sen är det även lite små uppgifter som görs på vardagar som man inte kan göra på helger. Så om allt går enligt teori och inte verklighet så har man tid för det där lilla extra. 

Jaja det var ju inte det som var min tanke med inlägget idag utan jag tänkte på att ni kanske är lite nyfikna på mitt kärleksliv. Hahaha!! 
Jag är ledsen att meddela jag är lika mycket singel som innan hahaha om inte mer singel till å med 😂😂. 
Dejten som kanske skulle bli av blev såklart inte av. Han försvann bland alla meddelande 😉😉. 
Detta med att vara inne på en datingsida är ju nästan ett heltidsjobb. Att vara på hugget att vilja skriva hela tiden är ju jobbit och prata med typ tre till fem killar samtidigt är ju stressande 😄😄. Att komma ihåg vem som skrev vad och detta med att ställa samman fråga till alla, man bli som en robot, vad jobbar du med? Vart bor du? Vad gör du när du inte jobbar? Ja det borde finnas klara meningar som man kan skicka så man slipper trötta ut sina tummar på alla samma svar 😂😂. 
Nä då jag är bara så grymt dålig på att vara på dejting sidor och nu verkar de som jag måste betala också för att se vilka som gillar mig! Japp jag är för snål för att finna kärleken 😆😆🙈. 
Men tro inte nu att jag har gett upp än, jag bara hoppas lite mer på att han en dag ska komma å knacka på min dörr 😉. 

Nä nu dags att göra sig redo och åka, så nu lägger jag kärleken på hyllan över helgen och njuter av min jobb helg istället 
😘😘