Livet vänder snabbt ❤

Tisdagen är på väg att ta slut och jag ligger på mor och fars soffa. Jag borde egentligen sova men ni vet hur det är, efter ett kvällsjobb så är det svårt att somna i tid! 

Så harmonisk och lycklig jag känner mig i både kropp och själ var nog väldigt längesedan jag kände. Ni vet ju bara från förra inlägget när livet gick emot lite. Men nu är jag långt där ifrån, lite som äh den där cancern ska inte fortsätta styra mitt liv 😀😀👊.
Detta börja redan i Lördags då jag, Lina och Therese tog oss en tur ner till Göteborg och spana i affärer. Och kvällen var planen mortens och lite dans! 
Men närmast vi gick i affärens slår ju så klart min trötthet till, och tanken att jag fixar nog inte att gå ut! Jag får hem å sova i stället. Men samtidigt vill jag ju inte göra Therese besviken och tankarna om att man kan gå hem tidigt är ok! Så jag bestämmer mig för att ignorera min trötthet och det visa sig att c ca kl 02.00 kliver vi ut ifrån krogen, ja det är sant krogarna stänger så här i Uddevalla 😆😉.  
Om jag hade haft en lyckad lördag ja tack det kan jag lova! Denna dag var exakt det jag behövde efter mina deppdagar! Jag behövde ett bevis på att kropp och själ hade blivit starkare och att jag fixar mer än vad jag tror! 
Tack vare denna fantastiska dag har jag lite gått på moln 😄😄. 
Att ha denna känslan är helt underbart, sen att få skratta ihop med sina kollegor gör ju inte saken värre och att komma hem och fotsulorna gör inte ont ja det är lycka vill jag lova!! 
Att inse att man inte fick huvudvärk och typ inte somnade ute på krogen gör mig även lycklig! Att hela söndagen inte behövdes tillbringas sovande var ju helt fantastiskt! Ok slö ja det var jag, men vem är inte det dagen efter 😉😉
Nu hoppas jag bara denna känslan stannar kvar resten av veckan också! Nu ska inte vem som helst komma innanför mitt skydd! All negativ kraft skall slå tillbaka, den posetiva kraften skall bara få komma igenom!!

Massa kärlek till er alla ❤❤❤ 

Kommentera inlägget här: