Kommer allt börja om??

Är på jobbet och förbereder mig för den omvårdnaden jag ska ge på jobbet. Radion går för fullt i det rum jag befinner mig i och jag hör ordet bröstcancer och återfallsrisk på radion, tabletter ska tas en längre tid än vad man trott. Besvikelsen går igenom hela min kropp och ett NEJ kommer automatiskt ur min mun! 


Jag fortsätter mitt jobb och tankarna på cancer försvinner bort, men den finns gömd där inne för lite då och då dyker tanken upp jag hittar en artikel att läsa och mer info kommer in i min hjärna. Vad ska jag göra med detta, jaha ok det var de som har spridd till lynfarna, och de som hade en stor tumör! så lugn nu susanne du ligger inte i riskgruppen, men vänta vad står det här även de andra finns det en risk att få återfall!
Men hur stor?! Och vad fan är en stor tumör?! Svar som jag vill ha svar på här och nu men inte kan få!!
Är jag en av de som har 20 år kvar att leva sitt liv innan helvetet drar igång igen?! 

OK 20 år, nu är det dags att ta tag i allt, flytta till ett varmt land, skriva klart min bok, utveckla min kunskap, äta rätt träna rätt, jobba som volontär! Barn, Nej va jag kan inte äta mina tabletter i 5 år ens, jag ska ju ha barn!! Men vänta nu ska jag verkligen skaffa barn?? Om jag dör om 20 år, då är mitt barn kanske högst 18 år! Vilken egoist jag är!! 

Tankarna fortsätter komma fram och tillbaka och svaren är så få, för vem kan verkligen svara på om jag kommer få tillbaka cancern och vart i så fall tror inte ens värsta bästa läkaren kan svara på dessa frågor!! 


De senaste veckorna har jag tänkt på döden, hur känns den egentligen, hur vill jag ha min begravning. Min familj tycker jag är hemsk när jag säger att så och så vill jag ha det på min begravning och jag förstår dem. Jag vill ju inte hör det ifrån dem! Jag har funderat mycket på återfall, hur kommer jag reagera, det kanske är lika bra att få det nu då om jag ska få något eller nej så dum jag är det vill jag ju inte, låt kroppen bli lite starkare igen!! 


MEn tillslut tänker jag på vad min öronläkare sa min fru och jag pratar inte cancer längre det blir mindre och mindre år för år! 

Så att detta skulle komma upp nu passade inte mig så bra i tiden, jag ville komma förbi dessa två månaderna utan någon för min del negativ info, sen så är det helt fantastiskt att det går framåt i forskningen!! Men det var inte detta resultatet jag ville ha!! 


Jag försöker här komma på ett klämkäckt avslut där jag driver lite med mig själv, men ledsen idag vill jag inte ens driva med mig själv! 

OK jag får väl Tack Pernilla Wahlgren för hennes lilla klipp, oj det är ju min dildo! Jag skrattar än och det skrattet behövde jag idag

Kommentera inlägget här: