När kropp och hjärna vill samma sak!

Den här känslan att imorgon vill jag göra något, vill inte bara ligga hemma i soffan eller bara låta mig i solen! Ja den känslan var länge sedan den var här. Men i helgen hände det. Tredagars ledigt stod på schemat och hjärna och kropp börjar få viljan tillbaka. Och ja vad gjorde jag i helgen då?! Det började tyvärr med en begravning 💔. Men avslutades med syster på yomoresturant.com där det bjöds på goda drinkar och snack om allt mellan himmel och gjord. 

På lördagen åkte jag med kompis till Lidköping där hon kollade in snygga motorcyklar å jag snygga karlar 😂😂😂😉. Med mycket insperation åkte vi där ifrån och vidare till Läckö slott. En liten promenad där och fika sugna såklart vi blev och med det åkte vi till ett litet ställe som ligger på vägen till Läckö slott. Lite fika och insikt med att vad skönt det är att njuta av livet, det enkla livet. Ja ibland behöver man inte mer än det enkla i livet och samtidigt kan man ta chansen och njuta av Sveriges vackra landskap 😍😍. 

Söndag är här och självklart har min mor blivit firad ❤ Men nu är det häng i soffan och lite små saker som ska fixas innan sängen kallar 😘😘

Kommentera inlägget här: