Ju mer saker desto mindre frihet..

Helt plötsligt har jag börjat funderat på saker och hur viktiga det är för ens liv. Ja inte kommer jag bli lyckligare för jag har den nyaste soffan, snyggaste bilen eller det rätta märket på min handväska! Men gud så glad man blir när man handlar den där handväskan, vad snygg man känner sig i den där bilen och vilket snyggt rum jag har med den där soffan. 


De senaste dagarna har jag funderat på varför jag har en två, varför jag lägger de pengar jag gör på hemmet. Jag är ju aldrig hemma och är jag väl hemma så är ju min säng helt underbar. Det är ju inte så att mina vänner springer ner min lägenhet heller. Så för vem är det jag fixar min lägenhet för egentligen?! Ok jag gillar inredning och att få utlopp av sin kreativa sida gör ju att man mår snäppet bättre. 

Jag har alltid velat ha hus någon gång i mitt liv, tänk vilken frihet att ha något eget. Att ha en gräsmatta att gå ut på, att kunna spela hög musik utan att störa, att inte ha några grannar som stör när man sover eller ja hus är ju frihet! Eller?! 
Tänk allt du måste sköta om du har ett hus, snö skottning, klippa gräset, dra fram soporna när den dagen kommer. Rensa i rabatten och ja alla saker inomhus som måste vara i schak hahaha ja inte låter detta frihet för mig. 
Och inte bara det att du har ett hus att ta hand om du har en bil också! Den måste hållas ren, sommar däck byte till vinterdäck, tankas och ja man ska se till att den startar varje dag. Tycker ni detta låter som frihet? Det gör iallafall inte jag! 

Kläder är något som jag älskar så denna går emot mig att hålla med i men ja även kläderna tar vår frihet ifrån oss, har jag inga kläder som passar så ligger jag och grinar i sängen typ, man vill ha fast man inte ha råd, man funderar mer än en gång vad man ska ha på sig när man ska gå på en enkel middag. Ja man påverkad alldeles för mycket av allt omkring istället för att gå i det man verkligen vill för dagen! Ja inte fan är det någon frihet Hahahaha!! 

Jag har alltid varit en person som inte haft svårt för att säga upp mig, flytta eller byta lägenhet. Kanske till och med lite oansvarigt ibland. Men jag mådde och mår bra när saker händer fort, varför vänta liksom. Hahahaha. 
Hade jag idag varit som jag var då så hade mitt flyttlass varit på väg till Stockholm nu, hahaha tror verkligen inte att jag ljuger när jag säger så, eller vad säger mina vänner? 
Ja varför Stockholm undrar ni då och svart är enkelt jag älskar den staden och saknar mina vänner där och de i Västerås, men Västerås blir de nog inte igen. 
Men just nu blir det inget alls, för ja jag har blivit fegare och jag lever inte lika mycket i Nuet som jag gjorde då! Och ja detta har fått mig att känna mig instängd! Jag känner mig inte lika fri som förr och saknar den känslan otroligt mycket!! 

Sen är de ju de att jag vill ju inte heller lämna mina vänner och familj här hemma! För då kommer det bara vända och saknaden hit blir stor och min frihet är inlåst igen ❤❤❤

Kommentera inlägget här: