Att vara nöjd!

 
 
Just nu snurrar det mycket i mitt huvud att jag vill komma vidare med livet. Men såfort jag kräver lite medvind i livet kommer tanken upp att jag ska vara nöjd för jag lever och är frisk! Självklart är jag tacksam och glad över att jag både är frisk och lever, för ja skulle jag inte vara det hade det ju varit ganska meningslöst att leva ;).
Men lite medvind i livet just nu är det ett för högt krav? Som att få ett annat jobb som utmanar mig lite. Måste med detta säga att jag stormtrivs på min nuvarnde arbetsplats, härliga kollegor och underbara vårdtagare. Men som sagt det jag behöver utmaningar i livet, jag vill slippa oroa mig över ekonomin eller hålla i slantarna för att månaden ska gå runt. någon gång vill jag kunna göra en spontanresa till "Paris" utan att det betyder fattigdom resten av månaden. Framför allt vill jag inte få dåligt samvete över mina drömmar och mål, Jag vill inte riktigt än sitta i min fotölj och vara nöjd nu, jag vill ha mer!!
Ja jag måste lugna mig, allt kommer när det ska, men ni vet mitt dåliga tålamod. Hahahahaha
 
<3 <3
 
kerstin ehrenholm:

Jag har läst din blogg Känner igen mig i så mycket
Jag har haft BC i bägge mina bröst med ett års mellanrum 2008 sedan på ett års dagen 2009 Som tur är var att det inte var en spridning utan "bara " en ny cancer i det andra bröstet..... Om man nu kan kalla något tur i den här resan.
Jag har op bort bägge brösten. Gott på cellgifter samt tabletten
Jag är frisk nu och lever
Men oron och fruktan lever jag med
Ta hand om dig
Vilken bra blogg du har Kram Kerstin

Svar: Vad skönt att inget har spridit sig! Ja det är väl tur man får tänka att man haft för att orka med. Vad kul att du tycker bloggen är bra :) Tack! kram Susanne
Susanne

Kommentera inlägget här: