När kropp och hjärna vill samma sak!

Den här känslan att imorgon vill jag göra något, vill inte bara ligga hemma i soffan eller bara låta mig i solen! Ja den känslan var länge sedan den var här. Men i helgen hände det. Tredagars ledigt stod på schemat och hjärna och kropp börjar få viljan tillbaka. Och ja vad gjorde jag i helgen då?! Det började tyvärr med en begravning 💔. Men avslutades med syster på yomoresturant.com där det bjöds på goda drinkar och snack om allt mellan himmel och gjord. 

På lördagen åkte jag med kompis till Lidköping där hon kollade in snygga motorcyklar å jag snygga karlar 😂😂😂😉. Med mycket insperation åkte vi där ifrån och vidare till Läckö slott. En liten promenad där och fika sugna såklart vi blev och med det åkte vi till ett litet ställe som ligger på vägen till Läckö slott. Lite fika och insikt med att vad skönt det är att njuta av livet, det enkla livet. Ja ibland behöver man inte mer än det enkla i livet och samtidigt kan man ta chansen och njuta av Sveriges vackra landskap 😍😍. 

Söndag är här och självklart har min mor blivit firad ❤ Men nu är det häng i soffan och lite små saker som ska fixas innan sängen kallar 😘😘

Ett av mina mål!

Att höra alla historier om hur dåligt de äldre har det på sina hem. Alla åsikter om hur man tycker det ska vara för de äldre, utan att ens veta hur det verkligen är. 
Att jag tar åt mig, ja det gör jag! För det är mitt jobb ni klagar på. Vi undersköterskor har själv ett stort ansvar att se till att deras dag blir så bra som möjligt. Och absolut är det inte lätt att få ihop allt, men mitt mål i livet är att utveckla äldrevården så att både personal och äldre ska ha en bra dag ❤❤❤

Nej inte har väl jag haft cancer?!

Jag är på jobbet och tittar mig själv i spegeln och helt plötsligt dyker ordet cancer upp, jag skakar på huvudet och kan inte riktigt själv förstå att jag har varit drabbad av denna hemska sjukdom. Skrattar lite åt mig själv att inte tror på mig själv. Jag sätter igång och jobbar igen och låter min vardag gå vidare. 


Tills nästa gång jag får övertala mig själv att jag har varit med om en hemsk sjukdom och en tuff behandling, att dessa tabletter jag äter kommer orsaka smärta ett tag till. Men inte för alltid för jag har turen att bli frisk, jag har turen  att inte få återfall (inte än iallfall). 
Men ju oftare jag får nypa mig i armen för att förstå vad jag gått igenom desto mer täcken på att min kroppsliga styrka är på rätt väg 💃💃😘😘