Tillbaka till verkligheten ❤

Man går innan för dörren till lägenheten, i posthögen hittar jag ett brev från Västragötalands län, ett till ligger på bänken i hallen och ett har jag printat i mitt huvud för att inte glömma att framtiden är på G. Samtidigt kommer jag på att jag inte får glömma ringa shalgrenska. 

Samtidigt som min verklighet kommer ikapp mig, jag blir påmind om att min resa till Stockholm fick mig att sopa bort mina måsten för en stund så kan jag inte fly! Ångesten och känslan av instängd tränger sig på, samtidigt som ångesten över vad gör jag med mitt liv när allt är över! 
Helt plötsligt är jag tillbaka till det jag försöker fly ifrån. Det är nu jag vill att tiden ska gå! Det är nu som jag vill ha mina bröst på plats läkta och klara, men mest för att jag bara vill andas, för att känna sig lite mer fri!

Det är nu jag måste lägga upp en plan, det är nu jag måste tänka på mig själv, ja detta med egot verkar aldrig få ett slut 😉😉😂. Nej då men att åka fram å tillbaka till sjukhus och samtidigt lösa allt omkring stressar mig lite 😘😘❤ 

Kategori: Min Cancer Taggar: 2017, Blogg, Bröstcancer, Cancer, Nya bröst, Ångest;
Kommentera inlägget här: