Stockholm

Hej alla sköna! 

Här sitter jag i tåget som går mot Stockholm! Här ska det njutas av storstadsliv i några dagar! Men det bästa av allt, kommer träffa min wingwomen, den underbara människa som har funnits för mig sen dag ett efter mitt cancer besked. Fast vi har typ 40 mil mellan varandra så hindra det inte henne ❤. Sen har vi ju Hanna å hennes lilla bebis som jag längtar efter! Få träffa Enny för första gången, jippi!! Å sen får vi ju inte glömma Malen som jag bara vill krama om å ge massa styrka!! Ja mina underbara vänner snart ses vi igen! Äntligen!! 

Ni som känner mig vet att jag har bott i Stockholm å att denna stad ligger nära mitt hjärta! Någon dag i veckan saknar jag staden å vill flytta dit igen, men sedan kommer jag på bostadsbristen å tycker allt det är skönt i Uddevalla också! Men att jag trivs allt i uddevalla tack vare mina vänner å familj, men i de bästa av alla världar så hade alla mina vänner å familj flyttat till Stockholm 😂😂 ok jag förstår att det inte går att få ihop, så nu satsar jag på ett jobb som gör att jag kan vara i de olika delarna lite oftare 😊😊.

Min Stockholm tid då! Den bestod av tre olika flytt. Det sista fick jag mig en lägenhet i vackra Blackeberg, har ni inte varit där åk dit å gå längst vattnet. Ljuvligt vackert. 
Jag började jobba som undersköterska i en hemtjänstgrupp. Ok det fanns en liten plan att försöka ta sig in på stylist yrket. Men tiden gick å jag jobba på för fullt till slut blev jag tillfrågad om jag ville bli gruppledare å jag var inte sen med att tacka ja! Så mycket jag lärde mig, om det var slitigt?! Det var det! Efter några underbara chefer fick vi en som jag inte klicka med. Å som chefens högra arm gäller det ju att man har en viss kemi! Så med en trött kropp å själ bestämde jag mig för att flytta tillbaka till Uddevalla. Om jag har ångrat beslutet?! Ja det har jag många gånger, inte att jag sa upp mig ifrån jobbet bara flytten. Men hade jag inte flyttat hem som jag gjorde så hade jag gått miste om att få lära känna många av min vänner som jag har i Uddevalla idag. Och japp det är många där hemma som jag inte vill leva utan!! 
Ok vad gjorde jag mer då?! Jo jag levde och njöt av en storstad livet! 

Kommentera inlägget här: