Mycket har en mening!

Hej! 

Här sitter jag på tåget mot Stockholm, är på min sista semestervecka så på måndag börjar allvaret igen. Eller hihi jag börjar med en ledig dag 😍😍. 

Men nu först få lite Kjerstin time och njuta av storstaden, alla människor och atmosfären. Ja ni har väl förstått att jag älskar Stockholm. 

Idag fick jag även reda på att jag inte kom in på de jag ville när det gäller skola, reservplats 91, men sökt en mycket intressant kurs också som jag hoppas komma in på var reserv där också. 
Frågan är varför alla andra vill läsa de jag vill 😂😂😉. 

Men nu är det bara att planera om sin väg till sitt mål. Det som är så synd är att man har en bra utbildning redan, men eftersom  det inte är högskola/universitet så duger den inte känns det som, gälla fall när det kommer till förbättringar arbete inom vård och omsorg. Jag inser nu hur mycket jag har lärt mig på den lilla tid jag plugga hur jag sugit in allt och med fortsatt intresse läser mer beteende böker för att hålla intresset öppet. Har ju till och med fixat en tavla på jobbet och jag tror de flesta på avdelningen är nöjda 😎. Såklart att den ska förbättras när semestern är över och jag hoppas mina kollegor har förslag också!! 
Men tyvärr känner jag att jag behöver lite mer utmaning, för något jag har lärt mig i mitt liv är att två olika uppgifter (alltså att jobba som en mini utvecklings ledare och undersköterska samtidigt) bli bara halvdant, ja plus att hjälpa till med andra saker som tillhör min gruppledare roll gör ju att sakerna bara blir halvdant. 
Men det jag har lärt mig och har skolan att tacka är att det är att man kan bara göra de man hinner. Och jag har cancern att tacka att denna gång vet jag att jag har styrka nog att stå på mig att inte ta på mig när saker bara blir halvdant. 

Ja vad ska jag nu göra för att komma närmare mitt mål, det är 1 hoppas på att jag kommer in på kursen. 2 fundera ut något bra 😂😂😂

Ha en underbar dag alla fina 😘😘

Kommentera inlägget här: