När tiden slutar spela roll!

Hej jag heter Susanne å jag har haft Cancer i två veckor! 


Mot slutet av alla sjukhusbesök och cytostatika behandlingar, när kroppen var som tröttast och psyket svagast hade jag ett stort behov av att få veta hur länge tumören hade funnits i min  kropp. Varför detta var så viktigt vet jag inte riktigt. Jag hade varken mått bättre eller sämre om jag fått veta att den funnits där ett år eller i en månad. Men jag hade fått svar på en fråga som hade gnagt i mitt huvud ett litet tag. Men som vi alla vet så är detta något som läkarna inte kan svara på, utan jag får vara tacksam att den inte spred sig och att jag fick min hjälp i tid. 

Men det nya nu är att jag har haft Cancer i två veckor alltså från den dagen jag fick min diagnos till den dag de opererade bort denna elaka sjukdom från min kropp. Jag har alltså varit cancersjuk lika länge som man kan ha en förkylning i kroppen. 
För innan den dagen i december 2015 levde jag livet som att morgon dagen alltid kommer! 
Så japp jag heter Susanne och jag var cancer sjuk i två veckor ❤❤

En visit i bilder

Det jag misslyckades med igår lyckades jag lite bättre med idag 😃😃😉

Här är lie bilder som jag bjuda på ifrån min Stockholmvisit. 
Se å njut 😍😍😍

Här sitter jag på en brygga någonstans i Grinda, leker inte alls modell 😉
Jag och mina wingmans! Tack för en fantastisk helg 😍😍
Här är jag på riktigt lite omedveten om att fotografen Kjerstin tar bilder på mig. Även här ett vackert ställe på Grinda
Stockholm Södermalm ❤
Vackra utsiktsplatsen på Söder.
Rosendalsträdgård ↕️

En kyss, början till något nytt?

Stockholm mitt älskade stockholm! 

Vilken underbar helg jag haft. Från att gått på stressiga shopping gator till lugnet i rosendalsträdgård. 
Fredagen bjöd på mycket skratt härliga människor och en AW på Mr French. Något tidig hemgång och somna resulterade i ett God nattsömn. För på lördagen var det dags för en tur ut på Stockholms skärgård och vi valde ön Grinda. Något jag rekommendera er alla att åka till. Efter en heldag där och efter en båttur på ca 1.5 timma begav vi oss till Rich där det var en skön stämning och ja även jag kom i bra stämning. Sen var det dags för lite dans och vi begav oss till Berns och svängde loss innan det var dags för hemfärd. 

En fantastisk kväll med mina wingmans  och ett par kyssar fick min kväll att sluta lycklig. Om vi bytte nr, nej det gjorde vi ej! Men lika lycklig är jag för det 😉😂😂. 
Nu har jag ju äntligen fått hångla och om jag behövde det, ja de gjorde jag. 
Om jag är redo för mannen i mitt? Ja det är jag 😃😃. Men frågan är var han finns 🤔. Men hörru mannen du kan väll ge mig ett litet tecken!! 

Ja vi kan kalla detta en kontaktannons så dela gärna vidare 😘😘

Nä nu ska jag mysa vidare i rosendahlträdgård ❤❤