Viljan att gå vidare!

Då har jag kommit igång med jobbet igen. Två dagar har jag gjort och två timmar passar perfekt. Ok trött är jag när jag kommer hem. Men mer för att jag har sömnbrist än för att kropp och själ är trötta. Ok trötta ben, men det vet vi ju beror på tabletterna så det är bara att vänja sig ;). Imorgon tänkte jag ta mig ett träningspass efter jobbet. Hade ju varit skönt att orka med det och träna är ju ett måste i mitt liv nu! Men jag sätter inga krav på mig själv första veckan. 


Men en nackdel att börja jobba är känslan av att man har ett behovet att komma vidare i livet. Jag klankar absolut inte ner på att vara undersköterska, det kan vara ett grymt givande arbete. Men jag som person är en sökare och min känsla är att jag kommer alltid vilja utveckla mig! Ok jag kan förstå att jag inte riktigt kan känna här vill jag stanna nu. För jag var ju på väg åt ett annat håll när jag blev sjuk, jag läste ju till utvecklingsledare. Så i min tanke var ju inte att jag 2017 skulle jobba som undersköterska på 25%. Men absolut nu ser mitt liv ut så här och jag måste acceptera situationen just nu! Men en rastlös själ har lite bråttom ibland 😂😂. Tänk bara när jag ser alla långhåriga tjejer som har håret uppe i en slarvig tofs. Ja då blir jag sotis och längtar på tok för mycket efter långt hår. Ja jag har nog sagt det förr, men mitt tålamod är inte det bästa. Men jag lär mig varje dag 😊. 
Men tro inte nu att jag ligger på latsidan och inte gör något åt min situation, jag har såklart sökt skola och hittat en utbildning jag så gärna vill gå. Jag tror jag har funnit ett yrke som skulle passa mig bra för jag måste hela tiden utvecklas. Så nu är det bara att hålla tummarna ❤. Men i nästa stund tänker jag på ekonomin, nu vill jag kärna lite pengar! Spara till en resa så jag kanske ska jobba ett år istället. 😂😂 ja det är inte lätt att vara mig! Men det är tur min kloka hjärna säger till mig att man kan ju faktiskt studera och plugga samtidigt 😘😘

Kommentera inlägget här: