Veckans Tips!

 
Här har jag ett tips till dig som vill börja med Yoga men kanske inte vågar visa sin osmidighet, eller du som vill öva lite innan du vill börja ta lektioner bland andra människor, eller du kanske är som jag och pengarna inte räcker till allt. så ja då kan denna app var något för dig :).
Jag har hittat appen Yoga-poser och lektioner.
klart att det inte ser lika bra ut i verkligheten som det gör på appen om du nu inte är ett proffs ;). Men den visar bra och det finns olika klasser att följa och de visar en liten film först hur du gör ställningen, men du kan även välja att hoppa över förvisningen. sen är ni kanske som jag och fixar inte att ha helt raka ben eller når med händerna ner på golvet och det är helt ok, bara man gillar det man gör.Önskar jag kunde ta lite bilder på min otroligt osmidiga kropp när jag gör lite ställningar, det kanske får bli i ett annat inlägg.
Sen finns det lite små tekninska saker jag tyvärr inte har listat ut. så just nu gör jag det lite mer avanccerat för mig än vad det behöver vara hoppas jag, hahaha!
Men en app helt klart att att testa och japp det finns olika katogorier som balans, styrka och flexibilitet. och även har du för nybörjare, intermediär och avancerad.
 
Namaste
 
Kommentera inlägget här: