Omgiven av idioter!

Denna bok hoppas jag på kunna förklara för mig varför vissa människor vill bygga en mur mot ett annat land, eller varför vissa tycker att det är ok att slå kvinnan i familjen, eller ja vi kan ju ta detta med att bomba sitt egna folk och spela spel för resten världen. Eller detta med att vissa vill styra över media, eller varför man helt plötsligt nu vill vara en helylle kille och bry sig om sexuellatrakasserier och samtidigt skylla detta på invandringen. Jag hoppas även denna bok kan förklara för mig varför man som kvinna röstar på sådana som SD å Donald Trump. Åh jag har en till varför man går in bland × antal människor och skjuter ner × antal och sedan ljuger om att man gör det för sin religion.  

Men min största förhoppning är nog på att kunna få ett svar varför så många i detta samhälle jag lever i skyller på invandringen, en gång till jag får höra att SD har ju rätt, vi andra mobbar SD eller att det är de andra partierna fel som har gjort att SD fick 13% av rösterna.
Ledsen att säga det men vi har ansvar över vårt egna liv, det är inte flyktingkrisen som har skapat våra problem, det är inte invandrarnas fel att du är bitter och inte orkar ta tag i ditt liv! Gå i terapi och bli glad istället 😁 Ja börja ta ansvar!

Ja allt som händer här i Världen gör att jag börjar känna mig omgiven av idioter.
Och ja då snackar jag inte om mina vänner för dem är guld värda såklart ❤❤❤
Kärlek till er alla där ute och glöm inte att le mot den du möter ❤

Kommentera inlägget här: