Mitt andra yrke!

Att jag jobbar som undersköterska vet nog ni alla, men att jag även är utbildad stylist kanske inte så många vet :). 

När jag blev sjukskriven fick jag tillbaka min kreativa sida och som ni kanske märker på min Instagram sida @jacobssonswe (börja följa vet ja). Så har jag många sidor som min kreativa sida intresserar sig för kläder/stil/tyg/inredning/foto. 
Men nu tillbaka till min stylist karriär som inte vara så länge 😂🙈. 
Hösten 2008 börja jag Studera på svenska stylistskolan, och i början av 2009 vart jag färdig stylist. Vi läste en massa olika ämnen som tillhörde en stylist och det ämne jag tycker var roligaste var stilanalysen och klart personal shopper. Man känner sig så nöjd när man lyckas få till en stil som någon passar i och alla dessa kläder och vackra tyger man får skapa alla dessa blandningar eller att lyckas få någon att le bara av att få på sig rätt byxor, ja det är faktiskt kul! Kalla mig gärna ytlig om ni vill, men för mig är detta något som får mig att Le! 

Men kanske dags att komma till det ämne som inlägget ska handla om. Det är garderobsplanering, även detta ämne dök upp på utbildningen och ja detta blev helt klart en stor favorit. Att jag fastna för detta förvånar mig inte, för sedan jag var liten så är det garderoben som jag hade ordning i och resten av rummet såg ut som ett kaos 😂😂😂. Ja ni vet ordning och reda är en viktig bit för att kläderna ska må bra, å klart sparar man en massa tid på att inte behöver rota efter kläderna. Nu så har jag fixat i min garderob och om jag är nöjd över min insats är helt klart ett ja. Klart lite små fix finns att göra, som galgar, måla golv och lite snygga detaljer. För mig när jag planerar min garderob är att ha samma färger och nyanser tillsammans få en harmoni känsla när du kollar i din garderob. 

Gilla gärna här om ni vill höra mer om min stylist "karriär" 

😘😘

-
Kommentera inlägget här: