En helt vanlig fredag 😉

Upp med tuppen (läs vakna 8.30) och sedan iväg till gymmet med Linda. Sedan blev det en riktigt god å nyttig lunch också. Ett telefonsamtal samtal å jag fick reda på att de hade skickat mitt besked om en utbildning jag har sökt. Jippi på den tänker jag, äntligen får jag ett ja eller nej! Men icke sa nicke helt tomt i min brevlåda och jag kommer längta ihjäl mig till måndag 😂😂😂.

Sedan var det dags att möta upp mor för sedan umgås med henne å systerson.och nu hemma och tar hand om mig själv för i helgen är det jobb som gäller!

Som jag säkert berättar tidigare så är ju mina ben kassa, köpa nya träningskor står helt klart på listan, men jag fattar inte varför mina smalben ska kännas så tunga, varför det är  som hjärna och ben inte riktigt kopplar eller ja så är det bara det att jag blivit så jävligt svag! 

Har en liten film snutt här när jag hoppar, kanske inte ser så jobbig ut. Men den höjden räckte gott å väl för mig och då har jag ändå haft rätt bra spänts. Kollade på en högre bänk men backa, för jag insåg att mitt huvud säger ja men mina ben förstod inte alls hur de skulle lyckas hoppa upp där 😅. Men vi kom överens om att vi en dag skulle besegra den höga bänken tillsammans 😘😘

-
Kommentera inlägget här: