1 år har gått!

Som många med mig kan vi nog känna att tiden går fort fram och ja lite för fort ibland! Idag för ett år sedan fick jag min första cytostatika behandling. Jag som då trodde att det skulle kännas som en evighet att genomgå mina behandlingar, men vart fanns tog året vägen??!! Kommer så väl ihåg att jag såg ingen framtid, allt var bara så otroligt dimmigt längre fram. Jag skulle starta en behandling som jag innerst inne aldrig trodde jag skulle behöva genomgå. Men livet ville inte som jag och satt mig på prov, ett prov jag klara galant (om jag själv får tycka ). 

Nu ett år senare är det knappt att jag kommer ihåg cytostatikan. Jag kommer klart ihåg mitt första besök och min underbara sköterska, men känslan den har jag låst in. Men gissar att jag var redo att starta och fixa detta på mitt sätt! 
Fokusen som jag hade ställt in min kropp på kan jag sakna, fast jag vet att i slutändan är en sådan fokus inte bra i din "vanliga" miljö, men tänk om jag hade lika mycket fokus på att städa som jag hade på att vinna denna fajt. Ja då hade det varit väldigt rent hemma 😁😁. 

Det bästa med nutiden är att jag ser en framtid ❤❤❤

Kommentera inlägget här: