Jag minskar arbetslösheten 😉

Måndag ny vecka, nya möjligheter å spruta 15 av 17 blev det idag! Så sjukt fort allt går. När jag börja med dessa sprutor kändes det som en evighet innan jag skulle vara klar och nu är jag snart där! 

Oj vad detta ska firas 🤓🤓.

Men min tid med landstinget är då långt ifrån över, jag väntar på så mycket besked så läkarsekreterana skyller sin arbetsbelastning på mig 😂😂
Kolla hjärtat vet jag ju ska ske i april, det ska se så mitt hjärta inte har blivit negativt påverkat av sprutorna. Sen har jag en träff med platskirurgen å diskutera mitt bröst, ca tre månader får jag vänta på tid. Sen ska äggledarna kollas men mer om det i ett senare inlägg. Ja vad kan vi ha kvar, jo jag väntar ju på min diagnos för örat också. Men där hoppas jag på att ett telefonsamtal räckr! Men oj nu var jag nära på att glömma magen 😅😅 en kamera ska ner i magen å berätta att allt ser bra ut. 
Men sen mina vänner blir det lite vila ifrån sjukhusen innan det är dags att sätta igång lite roligare saker 😘😘😘. 

1 år har gått!

Som många med mig kan vi nog känna att tiden går fort fram och ja lite för fort ibland! Idag för ett år sedan fick jag min första cytostatika behandling. Jag som då trodde att det skulle kännas som en evighet att genomgå mina behandlingar, men vart fanns tog året vägen??!! Kommer så väl ihåg att jag såg ingen framtid, allt var bara så otroligt dimmigt längre fram. Jag skulle starta en behandling som jag innerst inne aldrig trodde jag skulle behöva genomgå. Men livet ville inte som jag och satt mig på prov, ett prov jag klara galant (om jag själv får tycka ). 

Nu ett år senare är det knappt att jag kommer ihåg cytostatikan. Jag kommer klart ihåg mitt första besök och min underbara sköterska, men känslan den har jag låst in. Men gissar att jag var redo att starta och fixa detta på mitt sätt! 
Fokusen som jag hade ställt in min kropp på kan jag sakna, fast jag vet att i slutändan är en sådan fokus inte bra i din "vanliga" miljö, men tänk om jag hade lika mycket fokus på att städa som jag hade på att vinna denna fajt. Ja då hade det varit väldigt rent hemma 😁😁. 

Det bästa med nutiden är att jag ser en framtid ❤❤❤

❤❤❤

Hjärtat stannar och jag förstår inte vad jag läst! Är detta  sant nej måste läst fel och åter igen kan jag inte ta in de jag läst! Men tillslut får man inse att denna hemska sanning är sann. Jag några timmar tidigare gått och varit lite bitter över att jag inte kom in på skolan blev snart varsle om att för vissa går livet vidare medans för andra stannar det upp för att den tredjes liv har nått sitt slut! 

Tankarna går till familjen ilskan lägger sig, men varför?! Finns kvar.
En så snäll och rolig liten kille, det är så jag kommer ihåg dig. Många år har gått sen jag såg dig å din familj, men ändå gör de ont i mitt hjärta! ❤❤

❤ta vara på varandra och den tid ni har❤