När man läser om sig själv!

Astrologi och annat sådant "trams" kanske ni inte har missat att jag är intresserad av. 

Tänk då när jag sprang på astrobloggen.se och hittar vad väduren är för flickvän, ja jag kunde inte annat än skratta. Klart att det inte stämmer till punkt och pricka, men att inse återigen att jag kan inte förneka att det stämmer bra in på mig. Men det är väl därför jag tror på det också, jag är en så typisk vädur!

Ja gullig är inte min story! Svår det vet jag inte ens hur man är, hahaha det är väl därför de pojkar jag har mött tror jag menar något större eller annat än de jag själv menar! Hänger ni med? Nä, hahaha inte jag  heller. Att jag skulle ta vad jag vill ha när det gäller killar, nja det är långt ifrån min sanning! Jag är en som jagar och får sällan den jag vill ha 😁😁😁🙈. 
Att ingen kommer att köra med mig, ja det vet vi nog alla att det stämmer. Men man kan tydligen om och om igen göra samma sak emot mig, men har du gjort det en gång för mycket så får du smöra bra. För glömmer dig det gör jag fort då! 
Ja mitt temperament har väl haft sina nackdelar, men oj vad jag har lugnat ner mig! Bättre sent en aldrig 😉. 
Ja en karl som ger motstånd det gillar jag, ja då pratar vi inte om en person som klappar mig på huvudet och tycker jag har fel åsikter och inte vet något. För jag är bara en liten blåst brud! Nej jag vill ha lite motstånd i att han toflar inte med, att han vill umgås med sina vänner, att han pratar känslor ( men inte för mycket hahaha) att han kommunicerar och säger vad han förväntar sig av mig! Ja lite som de skriver någon på samma nivå. Ja det är äckligt bra hur de sista raderna stämmer in på mig! Det finns väl inget bättre än en människa berättar något eller om någon med en sådan passion att man bara sitter och ler, ja det har jag varit med om och jag älskar det 😘😘  

Kategori: Allmänt Taggar: Astrologi, Kärlek;
Kommentera inlägget här: