❤❤❤

Likt många andra gick lusten ur mig en stund och rädslan blev större. 

Oron över mina vänner och bekanta i Stockholm börja komma! 
Samtidigt som jag jobba fick jag försöka följa nyheterna på tv:n. Min Facebook blev varm, de närmaste skickade jag meddelande till och varje gång jag fick till mig ett ok kände jag mig mindre orolig! 
Men närmast jag gick in på Facebook för att leta tecken på att mina vänner mår bra möttes jag av hat och så klart en stor rädsla. Folk som anklaga människor som med säkerhet inte hade utfört detta dåd, mitt hjärta blir nu inte bara ledsen över att terrordåd har skett jag blir ledsen över att jag som människa tror på ett öppet samhälle, respekt och kärlek till alla människor vad du än kommer ifrån eller vilken religion du än har blir anklagad över att vara dum, att detta och många fler med mig, är mitt fel för vi ville hjälpa folk som flyr krig. 
Men ja jag väljer då att sluta läsa deras inlägg och bara angagera mig i det positiva.  
Till er som anklar alla andra än de/den människan som gjort detta hemska dåd. Vi har varit fullt medvetna om att terrordåd troligen även kommer ske i Sverige, att vi är inte trygga ifrån detta. Men jag är också fullt medveten om att stoppa flyktingar till vårat land och stänga gränserna inte hjälper, risken för terrordåd hade funnits ändå!

Mitt arbetspass tog slut och ett telefonsamtal med min syster gjorde att allt klarna lite i hur det hade gått till, (varför det är viktigt att veta vet jag ej). Och jag började förstå att det fanns mycket kärlek här i Sverige också! 
När jag väl är hemma sättet jag på tv:n, får reda på hur alla sluter upp för varandra, öppnar sina hem, kör hem människor, ger blommor till polisen, delar ut frukt och mat. Vi blir enade, de visar att vi i Sverige låter inte denna händelse skapa hat mot varandra utan vi hjälps åt på bästa sätt! Ja helt plötsligt försvann denna bitterhet jag läst på Facebook och kärlek och omtänksamhet gjorde denna kvällen det lite lättare❤
Så kära vänner och läsare låt oss välja kärlek istället för hat, låt oss vinna över terroristerna ❤

Mina tankar går till alla de drabbade och deras nära och kära ❤❤❤❤❤

Kategori: Tankar Taggar: Pray for Stockholm
Days by Johanna:

Håller stänga gränser kommer inte göra att terrordåden minskar.

Svar: ❤❤
Susanne

Kommentera inlägget här: