Gastroskopi

Godmorgon!! Här ligger jag i sängen och njuter av min lediga dag. Lite öm i halsen efter gårdagens upplevelse. Men det får det vara värt! 

Beskedet var såklart positivt och jag gick ifrån sjukhuset och livet såg lite ljusare ut! 
Men vilken upplevelse det är!! Det tar ca 3 minuter och det är nog de längsta tre minuterna i mitt liv. Jag tror till och med att det är värre än att föda barn 😁😁. Nej såklart inte men inom dessa tre minuter hinner jag känna ett antal gånger att jag ger upp 😁😁😁. Hade det inte varit för den fina personalen så hade det aldrig gått. Ja verkligen en eloge till dem, så grymma och omtänksama ❤

Det börjar med att man får ett bedövningsmedel sprutat ner i halsen, sedan får man lägga sig på sidan på britsen. De stoppar in någon plastliknande sak som troligen gör att man inte ska bita på slangen som det kör ner. Ja sen kommer slangen och helvete är igång Hahahaha. Man ligger där och rapar och saliven rinner från munnen, när de har tittat klart på de det ska så drar de slangen försiktigt upp igen, massa saliv kommer ut och helt plötsligt är upplevelsen över! Ja det går fort men känns som en evighet 😁😁. 
Och som sagt med en så omtänksam personal fixar man vad som helt! 
Ja åter igen har jag inget att gnälla på när det kommer till Nu-sjukvården ❤. 

Nu får vi se vad nästa steg blir, men innan jag vet så ska jag njuta av livet lite extra 
❤❤

Kategori: Allmänt Taggar: Blogg, Bröstcancer, Endoskopi, Frisk, Sjukhus, Susanne, Uddevalla;
Kommentera inlägget här: