Det är min frihet!

Första dagen i frihet har varit perfekt!! Vädret har varit underbart och vi har tillbringat den mesta tiden utomhus. 

Trött nöjd och belåten, men det hoppar jag i säng och hoppas på en ännu bättre dag imorgon ❤❤

Aldrig tillbaka igen!

Aldrig mer ❤

Torsdag börjar gå mot sitt slut och här ligger jag i min systers säng. Japp en resa till Karlskrona fick det bli. Min kära syster fyller år idag så här har vi ätit smörgåstårta och korkat upp proseccon! 

Ja efter några timmar i bilen är det skönt att vara framme i denna otroligt vackra stad. Men dagen började med ett avslut hos onokologen, så nu är min resa hos dem slut och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag aldrig mer behöver sätta min fot där igen. Så imorgon är min första dag i frihet igen! Inget sjukhusbesök innan det är dags för en ny tutte!! Ett år då jag ska göra det jag själv vill och inga måsten, ok jobbet får jag väl ta och sköta om 😂😂😉. Så detta blir ett år då ingen absolut ingen eller inget får störa min frihet!! Jag ska göra det jag själv vill istörsta möjliga mån. Jag ska bara njuta på mitt sätt i mitt liv! 

😘😘

Kategori: Allmänt Taggar: Blogg, Bröstcancer, Cancer, Livet, Minresa, Surviver, Susannejacobsson;

Dags för lite vila

 
Hej alla sköna!
Här sitter jag och är supertrött, ja min kropp påminner mig om att jag är inte lika stark som förr.
Efter helgens jobbpass är jag trött i både kropp och själ. Men inte ger jag upp än. 100% är det som gäller på jobbet och med lite struktur så kommer jag fixa detta också :). Märker att glömskan och problem med stavningen direkt kommer när min kropp blir trött. Men att jag känner av tecknen är för mig ett så posetivt tecken, att jag helt plösligt kan läsa av min kropp så väl är så läskigt. Men är så glad att Cancern kom med några posetiva saker också. För detta att lyssna på min kropp har jag varit grymt dålig på!
Så nu är det bara att skapa mig kunskap om hur jag bygger upp min kropp.
Då menar jag såklart mer än träning ;)
 
 
Massa kärlek till Er