De små detaljerna 💜

Det är de små detaljerna som ibland avgör känslan och stilen i ditt hem. Det är även de små detaljerna som är de svåra att få till 😀

Här väljer jag att lägga ett tyg i sammet under mina glasögon och smycken. Även om detta inte är en synlig del i lägenheten, så när man öppnar skåpet ser man den lilla detaljen!
Jag har själv printat ut bilder från min telefon eller kamera som jag fixat till genom någon app. Två svarta smala ramar! Något personligt och konst på min vägg blev en lyckad detalj :).
Denna pedistal hitta jag på lagerhaus och är hur nöjd som helst! Bli inte förvånade om jag införskaffar mig några till :).
Hur nöjd är jag inte här då! Blandar guld och silver, tar mina tre Elsa böcker. Som visa sig vara mycket snyggare under skalet ;). Tidnings högen är en snygg detalj som jag nog aldrig kommer tröttna på! Ja hitills är jag allt nöjd med mina små detaljer!

I min säng

Ligger jag och njuter!! Och ja jag är helt själv och jag leker inte med mig själv 😂😂😂 Ja ni fattar! Sista veckan på min sjukskrivning, på måndag börjar jag 50%. Om jag är redo, nä! Men allt kommer gå bra och jag måste bara låta de ta sin tid. Ok en massa värktabletter kanske måste köpas in också 😁😁!
Det känns skönt att komma tillbaka till verkligheten som jag kallar det. Hoppet om att komma ur denna bubblan som jag lever i just nu!
Men jag skulle inte bli förvånad om min verklighet är här jag är nu! Den bubblan jag fick den 7 december 2015 är min nya verkligheten. Hur jag än försöker så kommer inte denna sjukdoms resa försvunna ur mitt liv och varje dag kommer jag vara tacksam att jag, ja just jag fick leva vidare och att jag fixar detta med stil!
Klart man aldrig vill önska sig en sjukdom, men just idag, just nu vill jag inte ändra på det! Men som sagt jag är en utav dem som segrade!! 😘😘

Jag och mitt hår!

Äntligen har man hår igen 😊. Nu är det inte bara några fjun här och där, nu har jag fått tillbaka mitt hår. Men vad fort de växer! Första kortet är från Juli och det andra september.
Just nu längtar jag lite extra efter mitt långa hår igen och eftersom man börjar se resultat nu så kommer tålamodet tryta många gånger innan jag kan kalla mig långhårig igen 😂😂😘