Måndag

Måndag och jag tog mig en tur till bjursjön och testa gymmet! Orka väldigt lite, men det var skönt att vara ute i luften. Även om det inte hjälpte mot trycket i huvudet, mer förvärra de! Men börjar bli så van nu så de trycket är som vardagsmat märker jag 😂😂🙈. Men nu har jag ju börjat med väskedrivande och vi hoppas på att detta är en bra lösning och de sedan kan fastställa en diagnos på mitt öra! Även fast det inte är den roligaste öronsjukdomen så vet jag iallafall hur jag kan få chans att slippa yrsel och hörselnersättning :).

Men idag kände jag allt att nu vill jag dra iväg någonstans där jag inte är jag, där jag kan få njuta och inte tänka på någon sjukdom av något de slags. Bara få njuta av livet, få energi och vakna upp pigg och ta dagen som den kommer utan ångest över att man inte klara av sitt jobb.
Men de bästa av allt är att jag vet att den dagen kommer komma!!

😘😘

Denna Ångest!

Asså nu så har jag äntligen förstått mig på detta med att inte dricka en viss mängd alkohol! Idag upplever jag fylleångest, kärlekskrank och livet känns lite lätt meningslöst 😂😂😂 Som tur är vet jag att det är alkoholen som jag drack igår som triggar igång detta! Jag har absolut inget att ångest över från igår, var ju knappt berusad och kommer ihåg de mesta jag gjorde! Och detta med ångest har jag haft så de räcker i mitt liv, speciellt de senaste året!
Kärlekskrank, ja hur kul är det när man är singel?! 😂😂😂 Inte kul alls kan jag meddela! Fast egentligen är jag inte kärlekskrank, jag är mer ute efter någon som får mig att glömma min fylleångest! Och ja har man ångest måste man ha trygghet omkring sig.
Tänk vad länge sedan jag låg i soffan med denna ångest en söndag!
😁😁😁 Denna alkohol är inte bra för våra kroppar 😘😘

Här har ni outfiten från igår kväll! Och ja jag bjuder på denna bild för de var typ den enda som togs 😂

Partyprinssesan blir tant!