Mina Nya Känslor

 
Man sägs ändras efter att man fått diagnosen Cancer och ja jag är villig att hålla med! Som att när jag såg snön falla blev jag glad för första gången på flera år, nu såg jag inte det jobbiga med snön! Jag såg det vackra och kylan ja det finns ju kläder till att hålla sig varm, om nu inte vägarna är så bra plogat, kör försiktigare eller kör inte alls :). Ja hinderna finns långt borta. Sen har vi detta med julpynta, japp jag är en sådan person som vägrat tomtar och låtit ha dem nerpackat året om. Denna jul vill jag ha en massa pynt, vill ha en julgran och allt annat som ingår i att få julfint! Hahahaha ja vi får se hur det går med den drömmen :). Ja ni förstår vad jag menar å förstå då min chock när jag är van att säga att jag inte är så mycket för att pynta och japp jag säger det än! Mer vana att säga så hahaha.
 
Sen har ju även cytostatikan gjort sitt. Jag älskar stark mat, men allt är typ starkt så jag tål inget hahahaha! Kolsyra är ett måste typ, gillar till och med bubbel vatten nu! Håret är mörkare och känns tjockare å då inte bara på huvudet, trött på att raka bennen ;).
 
Ja mycket kännslor snörrar såklart runt i min kropp just nu! Vissa är hur sköna som helst, vissa sorgsna men de flesta överraskar mig possetivt!!
 
Kommentera inlägget här: