Tog äntligen steget!


Måndag och femte omgången gjord!
Börjar nästan kittlas i magen av känsla hur nära det är nu :).

Men nu har jag även tagit ett svårt beslut och bestämt mig för att hoppa av skolan. Det är absolut ett beslut jag kommer ångra ibland, men vet att det är ett bra beslut för både kropp och själ.
Kommer såklart sakna kompisar och lärare, men ett besök på skolan ska jag väl ändå få ihop! Har lärt mig så otroligt mycket och det kan ju ingen ta ifrån mig, och vissa betyg får jag ju med mig också! Och att jag har att göra har ni redan förstått gissar jag, men att få göra det i sin egen takt är Guld värt. Att slippa bli helt slut resten av dagen och två dagar till , fixa att låta kroppen återhämta sig känns ett mer ödmjukt beslut mot mig själv! 
Bygga upp min kropp är något som jag vill börja med, hantera min stress och se fall jag kan lyckas bli av med min yrsel och fixa min tinnitus och vem vet hörseln kanske 😁😁.

Jag är även en person som har höga krav på mig själv och känslan av att jag inte kan fixa saker blir en stor stress för mig, blir arg och ledsen. Men nu ska jag lägga detta åt sidan och bara acceptera hur mitt liv ser ut just nu! Så nu har jag packat ner mina skolböcker så får de komma fram till hösten igen! Ok två böcker fick stanna kvar på hyllan 😂😂. 
Sen vet man ju aldrig vad som detta kan ge mig! Vad väntar runt hörnet?! Något bra är jag helt säkert kommer ur detta, eller ja troligen lite mindre press på mig själv 😂😂😉. 
Så nu är det dags att planera mitt nya liv!
😘😘
Kategori:
Kommentera inlägget här: