Behandling Nr 9 (12)


Japp är detta den sista eller kommer jag få fler?! Samanlagt med så har jag fått cytostatika behandling 12 gånger sen i februari, så ja jag tycker väl att det räcker nu. Men tycker min Läkare att jag ska ha ett par till så ok för mig!! Jag har bestämt mig för att de vet bäst och så kommer jag fortsätta tänka :). 

Idag såg väderna bra ut! Nöjd över detta kan man säga att jag är. I helgen har jag varit hur trött som helst, haft en lättare förkylning i kroppen, Som jag sov bort igår 😂😂. Japp jag sov mer än vad jag var vaken!! Och idag kändes allt mycket bättre och helt klart mycket piggare. Så nu håller vi tummarna på att allt blir lika bra imorgon!! 
Idag var min systerson med på sjukhuset, han tyckte nog att de var lite spännande. Sen blev han ju nöjd över att få kolla på barnprogram också såklart!! Mig gav han lite extra energi, han kan hålla igång den killen, men vilket lyckorus jag får i hela kroppen när jag ser honom nyfiken och glad. Denna dag kan inte annat än få fem 👍👍👍👍👍 av fem möjliga :).
En sväng till torp och lite lunch på My wok fixa vi också!! 
Nä nu dags att sova för imorgon blir det åter en dag men världens bästa!!
😘😘

Kategori:
Caroline :

Du är en kämpe! Mamma & du genomgår samma sak just nu & ni befinner er på exakt samma ställe i behandlingen. Beundrar Er styrka! Stor kram Caroline

Svar: Tack snälla du! Massa styrka och kärlek till din Mamma och till er som får sitta och titta på. Med en massa posetivt och kärlek kommer man långt! kram
Susanne

Kommentera inlägget här: