Min nya bästis!!


Äntligen har jag skaffat mig en solfjäder! Ok två st måste ju ha lite och variera med. Hitta dessa fyndiq.se, så smidigt och snabbt! Ok inte fått bägge men den andra är på G iallafall :). 

Men som jag har längtat efter en solfjäder, har tänkt att man kanske kan hitta det i någon affär eller på marknaden. Men nu kunde jag inte vänta längre!!! Mina värme vallningar har nästan blivit värre och mer, kan typ inte röra mig innan jag börjar svettas 😂😂.
Så nu kommer jag aldrig att släppa taget om min nya vän😉.

Kategori:

Vilken härlig dag ❤


Men tjena Hallå!! Så här har jag sett ut idag när jag har umgåtts med Ludwig, Icka och Alexander!! 
Först ett besök på Stellas Lekland för sen vidare till Ikea!! 
Det har varit en grym dag, har känt mig pigg och fått massa energi även om det inte känns så i kroppen, så känns det i hjärtat!! Åkt ruschkana hoppat i studsmatta lekt i bollhavet, ok allt har varit i ett lugnt tempo, men grymt nöjd ändå! På Ikea blev det såklart köttbullar med mos och väldigt lite shopping :). 
Så om dagen igår fick fem tummar så får denna dag minst lika mycket!! Nu har jag varit och snackat av mig hos terapeuten en sväng, alltid lika skönt! Men nu är det dags för kvällsmat och sedan blir det sängen! 
😘😘
Kategori:

Behandling Nr 9 (12)


Japp är detta den sista eller kommer jag få fler?! Samanlagt med så har jag fått cytostatika behandling 12 gånger sen i februari, så ja jag tycker väl att det räcker nu. Men tycker min Läkare att jag ska ha ett par till så ok för mig!! Jag har bestämt mig för att de vet bäst och så kommer jag fortsätta tänka :). 

Idag såg väderna bra ut! Nöjd över detta kan man säga att jag är. I helgen har jag varit hur trött som helst, haft en lättare förkylning i kroppen, Som jag sov bort igår 😂😂. Japp jag sov mer än vad jag var vaken!! Och idag kändes allt mycket bättre och helt klart mycket piggare. Så nu håller vi tummarna på att allt blir lika bra imorgon!! 
Idag var min systerson med på sjukhuset, han tyckte nog att de var lite spännande. Sen blev han ju nöjd över att få kolla på barnprogram också såklart!! Mig gav han lite extra energi, han kan hålla igång den killen, men vilket lyckorus jag får i hela kroppen när jag ser honom nyfiken och glad. Denna dag kan inte annat än få fem 👍👍👍👍👍 av fem möjliga :).
En sväng till torp och lite lunch på My wok fixa vi också!! 
Nä nu dags att sova för imorgon blir det åter en dag men världens bästa!!
😘😘