När livet är på paus!

Här är kl mitt i natten. Å jag kan inte sova! Jag förstår ju lite varför vakna kl 14.30 igår 😂😂😂. Min kropp behövde nog de! Idag blev det en sväng ner på uddevalla kalaset, de sluta med att jag gick med i på mortens, men kl 01.00 typ blev det för mycket för min lilla hjärna och jag fick ta och åka hem. Men kul hade jag! Två barndoms vänner var nere I stan så jag mötte upp dem och en annan kompis. Så en härligt spontan kväll blev de!!!
Just nu längtar jag till att galloperationen är över och jag kan sätta igång mitt nya liv. Tyvärr så kan jag ju inte flytta från stan, men helt ok är det! Men just nu känns det lite som att livet är på paus kan inte göra så mycket! Väntar och väntar är det enda jag gör just nu.
Men snart så, klart jag kan börja med vissa saker redan nu, å det har jag gjort. Asså jag älskar mitt nya jag och att forska vidare i vem jag är nu! Ni som följer mig och kommer fortsätta följa mig kan jag nog nästan lova att ni kommer då se en kvinna växa!
Bara i natt har jag växt ett snäpp i mina egna ögon, vi kan säga så här om jag inte grinar för min cancer så kommer jag då inte börja grina för någon som jag inte betyder något!! Är så grymt stolt över mig själv, den tidigare susanne hade grinat och tyckt synd om sig själv nu. Men som sagt det finns en mening med livet!!
😘😘

Anonym:

Fina underbara du! ❤ Det var fantastiskt kul att ni hakade på!! 😍Önskar jag hade lite av ditt jävlar anamma!! Du är så jädrans cool så hälften hade räckt 😍😙😙 Nu blickar vi framåt! 😎

Svar: Fina fina du ❤ ❤ Hur roligt som helst blev det ju 😘😘 japp nu blickar vi framåt 😀😀
Susanne Jacobsson

Kommentera inlägget här: