När livet är på paus!

Här är kl mitt i natten. Å jag kan inte sova! Jag förstår ju lite varför vakna kl 14.30 igår 😂😂😂. Min kropp behövde nog de! Idag blev det en sväng ner på uddevalla kalaset, de sluta med att jag gick med i på mortens, men kl 01.00 typ blev det för mycket för min lilla hjärna och jag fick ta och åka hem. Men kul hade jag! Två barndoms vänner var nere I stan så jag mötte upp dem och en annan kompis. Så en härligt spontan kväll blev de!!!
Just nu längtar jag till att galloperationen är över och jag kan sätta igång mitt nya liv. Tyvärr så kan jag ju inte flytta från stan, men helt ok är det! Men just nu känns det lite som att livet är på paus kan inte göra så mycket! Väntar och väntar är det enda jag gör just nu.
Men snart så, klart jag kan börja med vissa saker redan nu, å det har jag gjort. Asså jag älskar mitt nya jag och att forska vidare i vem jag är nu! Ni som följer mig och kommer fortsätta följa mig kan jag nog nästan lova att ni kommer då se en kvinna växa!
Bara i natt har jag växt ett snäpp i mina egna ögon, vi kan säga så här om jag inte grinar för min cancer så kommer jag då inte börja grina för någon som jag inte betyder något!! Är så grymt stolt över mig själv, den tidigare susanne hade grinat och tyckt synd om sig själv nu. Men som sagt det finns en mening med livet!!
😘😘

En härlig dag ❤

Fredag och jag har varit hos kirurgen och pratat om gallan så nu blir det nog operation i september!! Åh som jag längtar, tänk att kunna få äta igen utan att man ska vara orolig att man ska få ont! Ja en helt underbar tanke!
Sen blev det en sväng till mor och far innan det var dags för lite vila hemma. Vilket verkligen var nödvändigt efter en natt med lite sömn.
Jag har även hunnit med att ta mig ner på uddevalla kalaset! Där man träffa på massa fina människor!! Så lite ny energi har nu kommit till min kropp.

Idag fick mitt lila hår hänga med ut!
Klänning och kavaj kommer från H&M, peruken kommer från partaj

SVEA

Nu är Svea hemma igen :). Allt har gått bara bra! Det bästa av allt, inget behövdes skickas på analys 💃💃💃. Så nu kan man slappna av där! Min tjej hon är så grymt duktig blir en så stolt matte :). Envis är hon också, vägrar låta bedövningen vinna över henne 😂😂😂.
Hon skulle stå eller sitta inte lägga ner huvudet. Så skönt att det är över nu, kan stryka det från min måste lista. 😥😍😍