Jag och mina tankar

Vill inte detta mer nu!! Jag vill inte vara sjukskriven. Jag vill studera på som vanligt och fantisera om framtiden. Fundera på vart jag ska flytta när skolan är klar. Jag vill gå ut och  dricka mig full. Göra bort mig, hoppa runt vara glad och trevlig. Jag vill skoja med killar som tror jag flörtar med dem. Jag vill dansa och hoppas att natten aldrig tar slut. Jag vill strula med killar, berätta för mina vänner om mina roliga dramatiska och patetiska strul. Skratta åt mig själv dagen efter. Ha ångest över mina dumma idéer på hämnd. Vill känna att japp nu kör vi full fart hela dagen utan att bli trött. Jag vill ha mer valmöjligheter när det gäller bh:ar. Jag vill bli platinablond. Jag vill inte längre bli påmind varje dag jag ska klä på mig.
Mest av allt vill jag själv bestämma över vad jag vill och orkar göra!
Låt nu cellgifterna börja så att jag kan se ett slut på detta snart. Tiden emellan varje sak som innan operation, beskedet och nu träffa läkare igen gör mig otålig. Så om man ska hitta en mening med denna sjukdom är kanske att jag behöver träna på mitt tålamod och att även jag behöver honom ibland. Så vem vet när denna sjukdomsperiod är slut kanske det är dags att satsa på familjelivet ;)
 
Kram kram
 
Åse:

Åh, vad jag känner igen mig i dina tankar. Otåligheten och önskan om att vara klar med allt. Vill tillbaka till den gamla jag! Jag har just gjort omgång 4 av 6 med cytostatika. Sen väntar 25 omgångar med strålning. Men det finns nog ett slut på allt detta. Enda sättet att bli klar är att göra det! Min cytostatikabehandling har hittills varit ganska lindrig, vilket är skönt. Hoppas du får en liknande upplevelse.

Svar: Ja denna väntan som egentligen inte är lång. Men den känns :). Din stackare som ska strålas också, jag slipper det iallafall och har förstått att det ska jag vara glad över.
Susanne Jacobsson

Anonym:

Du är min hjältinna Susanne ❤

Svar: Åh tack ❤❤
Susanne Jacobsson

Kommentera inlägget här: