Jag och mina tankar

Vill inte detta mer nu!! Jag vill inte vara sjukskriven. Jag vill studera på som vanligt och fantisera om framtiden. Fundera på vart jag ska flytta när skolan är klar. Jag vill gå ut och  dricka mig full. Göra bort mig, hoppa runt vara glad och trevlig. Jag vill skoja med killar som tror jag flörtar med dem. Jag vill dansa och hoppas att natten aldrig tar slut. Jag vill strula med killar, berätta för mina vänner om mina roliga dramatiska och patetiska strul. Skratta åt mig själv dagen efter. Ha ångest över mina dumma idéer på hämnd. Vill känna att japp nu kör vi full fart hela dagen utan att bli trött. Jag vill ha mer valmöjligheter när det gäller bh:ar. Jag vill bli platinablond. Jag vill inte längre bli påmind varje dag jag ska klä på mig.
Mest av allt vill jag själv bestämma över vad jag vill och orkar göra!
Låt nu cellgifterna börja så att jag kan se ett slut på detta snart. Tiden emellan varje sak som innan operation, beskedet och nu träffa läkare igen gör mig otålig. Så om man ska hitta en mening med denna sjukdom är kanske att jag behöver träna på mitt tålamod och att även jag behöver honom ibland. Så vem vet när denna sjukdomsperiod är slut kanske det är dags att satsa på familjelivet ;)
 
Kram kram
 

En helt vanlig dag

En sväng ut till torp blev det idag! Såg en så snygg kavaj, så om den färgen passar  på mig ska jag nog ge mig en liten present någon dag 😀. Var såklart in på Ikea också, men kom bara hem med galjar å det var inte illa för att vara jag! 
Fick även ta och färga håret rött i morse  :). Man får ju testa ni innan man blir flintis ;). Så idag har det allt hänt en del och såklart slockna jag en stund på soffan när jag kom hem 😘😘 
Kategori:

Lycka

Idag så sa en vän till mig, tycker att det är vår tur att bli lyckliga nu. Jag stanna typ upp och blev som ett frågetecken. Va är du inte Lycklig, jag är i alla fall lycklig säger jag. och Inser i samma stund som jag säger det att det är det jag verkligen är. Jag är Lycklig, jag är grymt Lycklig egentligen, jag hoppas att ni inte tror något annat. Jag förstår att min vän inte känner sig lycklig just nu, hon har det tuff och då är det svårt att känna lyckan, man kan absolut se lyckan, men att känna den är svårt.
Men för mig blev det så uppenbart att jag är lycklig, för jag blev så paff och kände mig inte olycklig när hon sa de orden. Men vad är lycka egentligen?! Det finns så mycket jag saknar i mitt liv som jag vill ha och så mycket jag vill göra. Och absolut kan jag bli lyckligare än vad jag är nu, eller nä kanske mer nöjd med livet än Lyckligare. Bara för att vara lycklig måste det ju inte menas att man behöver skratta varje dag, vara frisk, ha man och barn och ett bra jobb. För mig är känslan i kroppen, när jag ser på min hund, när jag umgås med min familj, när jag märker att mina vänner vill och bryr sig om mig, när mina vänner och familj mår bra, när andras lyckas. Hahahaha ja detta låter jätte töntigt men sådan är jag.
Absolut att jag just nu är missnöjd med mitt liv. Jag har inte hus, man, barn och Volvo. Jag har ingen förmögenhet på banken. Jag har haft cancer i min kropp och förlorat ett bröst. jag är ständigt trött och jag kommer troligen bli flintis. Men allt detta gör inte mig olycklig, detta gör bara mig lite missnöjd över vilken väg jag har valt! Men samtidigt lever jag på hoppet att något gör att jag har valt denna väg och någon mening finns det som gör att jag blir drabbad utav cancer, och någon dag kommer jag förstå varför. Så varför ska jag inte vara lycklig <3 <3
 
Tro, hopp och Kärlek