Dagens

Nu så har peruk träningen börjat ;). Satte på mig den blonda peruken och begav mig till vårdcentralen. För att senare på eftermiddagen bege mig till min terapeut. Så nu är den premiären gjord;).
Absolut så kändes det som om att massa människor kollade på mig och att jag känner mig inte helt hemma och bekväm i peruk. Men jag hoppas allt på att jag kommer vänja mig. 
Fick även springa förbi en skoj affär och införskaffa mig lila hår. Jag har ju lovat L att skaffa blått hår som han kan leka med. Men tyvärr fanns det inget så jag fick ta ett lila istället 😁😁. 

Hon i kassan var så söt. Hon sa att hon inte tyckte att det syntes så tydligt att jag bar peruk. 😘😘
Kategori:

Harmoni

Nu är det paus för hjärnan som skall börja gälla! Såg denna målarbok idag och hört så gott om denna metod. Så nu tänkte jag ge det ett försök. 
Även yoga tänkte jag börja lite med. Har alltid gillat yoga så nu är det dags att börja lite mer seriöst  😉😘😘
Kategori:

Clubba nej tack!

Igår var det dags att fira en av mina bästa vänner! Det blev middag ute och sedan lite club besök. Men tyvärr så vart det nog över för mig när det gäller att clubba. Klart jag var nykter och skötte mig ;). Men vad trött jag är idag, är nästan gråtfärdig 😂😂. Så japp clubba läggs på hyllan för ett tag nu. 

För mig blir det tyvärr en känsla av misslyckande när jag inte orkar fira min fina vän som jag orka förr. Eller detta som idag när jag har huvudvärk och illamående. När jag tror jag ska klara allt lika bra som innan och inte gör det, vilken besvikelse det är som fylls i kroppen då. 
Så nu är det jag som får skärpa till mig och ta livet på ett nytt äventyr som jag kan klara av och så får firandet vänta till nästa år  😘😘