VILKET JÄ##A ÅR!

 
2016 och innan året startar hade jag hunnit bli från cancer, men cytostatika i ett halvår var en då ett måste för att försöka undvika ett återfall. Men eftersom jag inte har några barn så ville jag ta ut ägg innan vi börja med cytostatikan, och ja det var ett äventyr i sig själv. Fick lära mig att sticka mig själv med en spruta och ca tre veckor senare var det bara att åka ner till Göteborg igen och plocka ut ägg. Närmast jag höll på med detta blev det en resa ner till shalgrenska för att träffa onokologläkaren, för att dagen efter få min Picc-Line i armen för att sedan träffa mn sköterska, ja sen vara det bara att vänta. Men den 22 Februari var det dags för min första cytostatia behandling.
Men eftersom jag tydligen gillar att besöka sjukhus så fick jag en utav de värsta yrselattackerna jag haft och detta var på kvällen innan min första cytostatika behandling. Jag låg med huvudet i toaletten och bara kräktes så fort jag lyfte huvudet och ja hela världen snurra. Så en ambulans till näl fick det bli. Lite slitna jag och min syster åker vi till Uddevalla sjukhus och startar behandlingen.
 
 
Jag fick vänta tre veckor innan det var dags för behandling nr två och ja håret skulle ju tappas inom det närmaste. Fina Camilla har klippt av mitt hår innan första besöket, till en väldigt snygg frisyr. Så nu var det dags för en resa ner till Göteborg och shalgrenska igen men denna gång för att kolla in peruker. Syster och systerson följde med så vi gjorde denna dagen till något roligt samtidigt, tåg är ju alltid roligt att åka ;). Jag fick med mig en blond och en mörk peruk och ja den blonda har ni ju sett några gånger om ni har följt mig. Sen var det dags att raka av sig håret, japp jag ville hinna göra det innan jag skulle börja tappa det. Så Ludwig och veronica fick klippa av håret för att sedan per fixa till det med en trimmer. Jag har spelat in denna dag och jag önska jag kunnde dela med mig av den! Denna Ludwig han gör allt så mycket lättare, nu när jag ser tillbaka tänker jag inte på en jobbig stund utan på hur roligt vi hade det! Jaja tillslut kom den dagen då jag börja tappa håret helt och jag fick bli flintis. Men det är som Ludwig sa till mig den dagen, med ett litet ryck på axlarna. "äh det var inte läskigt" hahaha det fick mig iallfall att skratta och tänka att han har ju rätt. Så nu var det bara att vänja sig vid peruken och lära sig olika knutar med skarfen.
 
Mitt liv är i en bubbla och livet sveper förbi mig, tänk vad många som fått barn omkring mig! Och det gör mig så glad att se mina vänners lycka att få barn, när jag själv får reda på att jag måste vänta minst 3 år innan jag får försöka. så jag har Fått gå på Babyshower och Välkomsfest för Milas. Varit bjuden på dop och kalas som jag inte orkat gå på. Har varit på kalas och firat mina vänner som fyller år. Jag har firat min mormor som fyllt 100 år, firat någon som verkligen har fått levt. Jag har fått sörjt och gått på begravnigar för min morbror och min moster som lämnade oss i detta år.
 
Jag har vart i Umeå och träffat vänner, myst med min syster i Kalskrona och hälsat på kusin med familj i Sala. Har fått träffa mina fina Västerås vänner och gått på avslutnigs AW på Blue moon Bar. Jag har varit på festival och myst hos mor på landet. Jag har fått tillbringa så mycket mer tid med min hund.
Det känns som jag har åkt ut och in på akuten och min syster och svåger har alltid funnits vid min sida. Och den stora lyckan när jag fick operera bort gallan och nu kan äta nästan allt igen. Bara det att inte få ont när man äter vilken Lycka Hahaha!
Mitt upp i allt börja minn kreativa sida komma tillbaka, sy fixa med foton och drömmar om allt möjligt. Började skriva på min bok, ja bara det att jag på riktigt börja fantisera om att skriva en bok var helt otrolig. Jag har ju dyslexi, jag kan inte skriva. Men tack vare alla ni här och mina underbara vänner så fick jag ett självförstroende som gav mig styrka. Så TACK alla ni!!
Jag har sagt länge nu att nu får mitt liv starta, det händer inget men vad fel jag hade. Det har ju hänt en massa! Det är så lätt att livet händer varje dag, så sug in det som händer och njut av det som händer i livet även om det är vardagsmat!
Såklart att jag hoppas på att 2017 har lite annat att bjuda på och att mina önskningar slår in!
 
GOTT NYTT ÅR alla fina själar!
Kommentera inlägget här: