Ibland överraskar jag mig själv

Idag för ett årsen var jag i Strömstad och hade det hur skönt som helst! Min underbara vän kom hit från Stockholm och vi åkte på spa! Eftersom man inte får bli masserad när man har en tumör i kroppen så fick mina fötter sig en omgång, hur gott som helst! 

Middag och ett besök i baren blev det såklart på kvällen. Ja det blev en grymt lyckad kväll med lite sång lite sprit och en massa trevliga människor innehöll kvällen! Jag är så glad att jag har denna kväll att se tillbaka på, jag är så glad att jag var smart nog att tacka ja till kjerstin erbjudande för det är helt ok att ha roligt fast man fått ett cancer besked. Det är helt ok att släppa loss lika mycket som att det är helt ok att ligga hemma och vara ledsen.
Till en början så trodde jag att jag inte kommer vilja släppa loss. Jag kommer vara tråkig och lägga mig tidigt. Men se vad fel jag hade, ok om vi inte träffat på dett sköna sulor gänget så kanske vi inte lagt oss fyra på natten och inte fan hade jag då stått och sjungit en falsk Carola låt 😂😂😂. Ja detta är en kväll jag sent kommer glömma och helt perfekt sett att visa cancern att jag var en kvinna du inte kommer vinna över!! ❤😘😘

Kommentera inlägget här: