ÄLSKA DIN KROPP

 
Varför denna bekräftelse behov?? Varför ska det vara så svårt att acceptera sig själv, för den man är och för hur man ser ut? Ja det är frågor jag har frågat mig den senaste månaden. Helt plösligt har jag märkt att jag har eller rättare sagt haft rätt så bra självförtroende/självkänsla innan jag hamna i denna dipp!
Denna frågan har intresserat mig länge, varför har vi så stort behov att få bekräftelse från andra människor för att tycka om oss själva?! Och nu har jag själv hamnat här, vill inte visa mig i en bikini, vill inte ha sex för jag har så ful kropp och jag tror på riktigt att jag är ful!!
Detta är så ytligt så jag spyr på mig själv! Men detta är mina känslor just nu och jag hoppas att jag snart kommer tillbaka till andra tankar. För vad gör det att killar inte stöter på mig tittar in mig och bekräfftar mig när jag är på krogen. Har inte innan haft detta behov i lika hög dos som nu. Det är nästan så att jag har lust att ta på mig min blonda peruk och gå ut på krogen för då ja då kolla dem och japp då kommer komplemangerna, då är det ingen som tittar bort när jag tittar på dem. Så ja alla killar som läser denna blogg vad är det med er och blondiner? ;).
Jag funderar till och med på att bara ha sex för att släppa garden, vill en kille röra min kropp så duger jag! eller vadå?! Nä fågan är varför jag är så arg på min kropp...eller vänta kan de vara den där jävla cancerns fel?!
 
 
 
Kommentera inlägget här: