Dags för något nytt!

 

 

Huawesis varumärke Honor www.honor har släppt en ny telefon! Om jag blev kär när jag fick se bilderna, öh JA!

Titta bara på den, jag själv vill ju att telefonen ska ha en snygg utsida så att den passar mig!

Honor är en elegant design och tack vare 15 lager av noggrant slipat glashantverk som ger telefonen ljusreflekterande effekter och som då gör att denna smartphone sticker ut!

 

 

 

 

Kameran då?! Den har blivit en viktig bit för mig tack vare att jag vill få till bra så bra bilder som möjligt till bloggen och ska man vara helt ärlig så tar jag mina kort mest med mobilen. Så att telefonen har en 12MP kamera med dubbla linser på baksidan och en 8MP kamera på framsidan, är ju verkligen inte helt fel. Med en RGB och en monokrom sensor fångar kameran mer ljus, färg, detaljer och levererar en skarpare bildkvalitet på dina foton. Man tackar det låter ju toppen!

Jag gissar att det är fler med mig som blir tokig på dessa batterier, men lyssna på detta Mobilen har ett 3000mAh batteri och den innovativa snabbladdningstekniken gör att enbart 10 minuters laddning räcker till två timmar telefonsamtal eller sex timmar från musikspelaren.

Ja tänk det räcker att ni laddar tio minuter och så kan festen hålla på 10 minuter till eller att du kan ladda 10 min och du kan prata med din date i två timmar, tack vare snabbladdningstekniken. Man får  tacka igen!

Så ja helt klart känner jag att denna telefon är värd att testas, det är dags för något nytt nu tycker jag och våga bryta trenden är ju aldrig fel ;).

 

 

Sponsrat inlägg

Kommentera inlägget här: