FREDAG


Japp det är fredag och jag ligger å latar mig l sängen. Men snart får jag allt hoppa upp , mina lata hundar behöver ju ut å kissa iallafall, men det verkar som att jag får tvinga dem upp just nu 😂😉. 
Inga större planer idag, så hoppas på att jag och symaskinen är bästisar idag. 

Jag älskar när jag mår så här bra. På måndag börjar nästa behandlings period ok seg kommer jag bli igen, men nu jävlar ska jag inte vila så mycket som jag har gjort innan. Självklart ska jag lyssna på kroppen, men ta mig lite i kragen också. För det hade ju varit grymt kul att orka börja plugga igen :). 😘😘
Kategori:

27 April

Godmorgon Världen! Vilken underbar dag ❤. Snart sitter jag i bilen på G hemåt. Så halva dagen kommer tillbringas i bilen. Men först försöka ta mig ur systers säng å fixa lite frukost. 
Ha en fantastisk dag alla fina! 

Grattis Katarina på din dag ❤ 
Kategori:

Vardagen


Semester det har jag verkligen! Somnar sent och vaknar sent! Men imorgon så är det dags att lämna Kalskrona och åka tillbaka till vardagen. Nästa vecka börjat behandlingarna igen och nu är det dags att lägga upp en plan för min framtid. Nio veckor går fort och snart är sommaren här och PICC-Linen är utdragen och jag kan hoppa i sjön! 
Ok, besöka sjukhuset var tredje vecka I ett års tid kanske inte är det roligaste, men helt ok jämfört vad som sker just nu. Och hur lång tid kan sprutan ta?! Lär knappt gå fem minuter hahaha. Men denna spruta är ju tydligen grym så de får gärna ta min tid till detta, för sjuk vill man ju inte bli igen 😘😘