onsdag


Onsdag är här och skola har de varit idag! Trivs grymt bra med min klass men vissa dagar är bättre än andra. 
Massa kaffe, en smörgås, chokladboll och lite spagetti har min dag blivit när de gäller maten. Ser ju själv att detta är inte så bra, men imorgon så blir de frukost mellanmål lunch mellanmål och kvällsmat. Måste hålla detta imorgon eftersom de är tränings dag också. 
Men eftersom jag har skola hela dagen så är de lite lättare att komma ihåg för då passar rasterna så bra. ❤❤
Kategori:

HELA SVERIGE SKRAMLAR


Fastna framför tv:n till underbara hela Sverige skramlar! De är så underbart att se att så många bryr sig om varandra. Men vi får inte glömma att fortsätta att bry oss. De är med kärlek och omtanke vi ska fortsätta  bygga upp vår värld. 
❤❤
Kategori:

Tisdag


En banan och Kaffe fick bli min start på dagen, ok då var väl kanske vaken två timmar innan jag stoppa i mig detta. 
Men detta med frukost har alltid varit en utmaning för mig. Mår typ illa varje gång jag äter direkt på när jag vaknat, sen är jag en person som gillar att sova, så frukosten har blivit ett lätt alternativ att välja bort! 
Såklart eller de är ju inte alltid såklart att jag får i mig lunch, men idag så kom min fina mor med lite lunch till mig. Så tur att man har familjen ibland. 😍❤❤ 
Men nu ligger jag i min soffa försöker plugga å smaskar i mig lite chips! Japp godis är gott å speciellt när kroppen känns lite hängig. 
❤❤